Abone Ol

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday

Günümüz dünyasında satışların patladığı bir şişme furyası var. Bununla birlikte yeni trend; ‘Şişme bebek’ tamirciliği oldu.

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday

Günümüz dünyasında satışların patladığı bir şişme furyası var. Yeni gelişen bu endüstri, artan seks oyuncağı talebini karşılayan fabrikaların kurulmasını sağladı. Ve dünyaya yeni bir meslek kattı. ''Şişme bebek tamirciliği''

Son derece değişken bir fiyat aralığına sahip olan bu seks enstrümanının, son derece değişken modelleri de mevcut. Pompa ile şişirileninden, tamamen silikondan imal edilenine kadar her türünü bulmak mümkün.

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday - Resim: 1

Özellikle sentetik veya silikondan imal şişme kadınlar 34-52 kg aralığında ağırlığa sahip. Biz “şişme” diyoruz ama yabancılar bunlara “sex dolls” diyor, onun için şişme olması gerekmiyor.

Ele avuca gelen, gerçekmiş hissi veren bir şişme kadın istiyorsanız 5-6 bin doları gözden çıkarmanız gerek. O kadar param yok diyorsanız içi hava dolu olanlarını daha ucuza, çok daha ucuza temin etmeniz olası.

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday - Resim: 2

Sözcü'nün haberine göre öyle bir hakkınız elbette var, kim ister ki gönül verdiği kadının aynısından onlarca kişi de daha olsun. Eğer böyle bir şey istiyorsanız, tamamen size özel, sadece sizde bulunacak bir şişme kadın sahibi olabilirsiniz. Fiyatlarının 30 bin yuroya kadar çıktığını da belirtelim.
Günümüz dünyasında satışların patladığı bir şişme furyası var. Yeni gelişen bu endüstri, artan seks oyuncağı talebini karşılayan fabrikaların kurulmasını sağladı. Ve dünyaya yeni bir meslek kattı.

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday - Resim: 3

Şişme Kadın tamircisi

Dünyada bilinen ismiyle “Sex doll repair man”, bize ”şişme kadın tamircisi” olarak çevriliyor.

Kulağa alışılmışın dışında gelse bile bu meslek, şu aralar dünyada en revaçta olan işlerin başında geliyor.

Şişme bebek tamirciliği geleceğin mesleği olmaya aday - Resim: 4

Şişme Bebek Tamircisi Slade Fiero’a hergün onlarca bebek tamir edilmek için geliyor. Bebeklerin genellikle cinsel organı, dudakları, kolları veya bacakları ısırılmış olduğundan iyice tamir edilmesi gerekiyor. Bu işin kolay yanı. Bir de işleri bittikten sonra üşenip bebeklerini steril etmeyenler var…

Slade Fiero şişme bebekleri kullananların dikkat etmesi gereken şeylerin başında tamiri en zor olan steril etme işlemi olduğunu söyleyerek; şişme bebek kullanıcılarının işleri bittikten sonra bebeklerini steril etmeleri gerektiğini vurguladı.