Abone Ol

Sisi'den flaş açıklama: Çiftlik Bank tosunu Mehmet Aydın Uruguay'da değil

Türkiye kamuoyuna Çiftlik Bank olayının bir sahtekarlık olduğunu ilk duyuran Seyhan Soylu mücadelesine devam ediyor. Sisi şimdi de Çiftlik Bank'ın Uruguay'a kaçtığı söylenen patronu hakkında önemli bilgilere ulaştı.

Çiftlik Bank tosunu Mehmet Aydın Uruguay'da değilmiş

İşte Sisi'nin açıkalmaları:

MEHMET AYDIN, ŞU AN URUGUAY'DA DEĞİL!

Bu Çiftlikbank’ı ben deşifre etmeseydim, 100 milyar TL piyasadan para çekilecekti!

Hedef 15 Temmuz’da yapamadıklarını Türk ekonomisine darbe vurmaları için Pensilvanya'dan destek aldılar. Olay sıradan bir dolandırıcılık değildi örgütsel bir organik bir işleyişti.

Şu an piyasadan 510 milyon TL alındığı olarak medyada geçti. Asıl rakam 1,5 milyar TL! Çünkü inceleme yakın yapan ekip daha önce kapanmış olan kanal wetransfer yapılan kişileri göremiyor.

ÖYLE BİR OYUN KURMUŞLAR Kİ… YATIRIMCILARIN HEPSİNİ TEFECİLİKTEN YARGILANACAK HALE GETİRMİŞLER!
Çok daha önemli bir konu var. Eğer ki yatırım yapan kişiler şikayetçi oldukları takdirde maddi ve manevi cezasına çarptırılacakmış. Yani bunları kurgulayan kişiler öyle bir profesyonel oyun kurmuşlar ki yatırımcıların hepsini tefecilikten yargılanacak hale getirmişler.

BU PROFESYONEL OYUNU MEHMET AYDIN ASLA YAPABİLECEK KAPASİTEDE DEĞİL!
Bu oyun Arjantin, Şili, Peru, Brezilya'dan sonra İspanya ve Portekiz’de yapılmış. İspanya ve Portekiz de ilk Türkiye'ye getiren kişi İspanya’da 800 milyon Euro Portekiz'de 350 milyon Euro yatırımcı adına piyasayı dolandırmışlar. Sonra Türkiye'ye getiren kişi en son Çiftlikbank’ın genel müdürü sendikacı Niyazi Karakoç'un oğlu Umeyr Karakoç.

MEHMET AYDIN’A BU OYUNU ÖĞRETEN KİM? (!)
Umeyr hacker boynu Türkiye'ye getiren Mehmet Aydın'a bu işi aracı olan öğreten o! Sistemden de %10 hissesi var.

BURSALI MAFYA DA İŞİN İÇİNDE!
Bu arada oyun kurulurken yaklaşık 78 milyon TL para toplanıyor. Bölük buçuk sistemde 6 ay içerisinde geldiği için ellerinde 23 milyon TL varken Bursalı bir mafya Mehmet Aydın'a bulaşıyor elinden bu paraları alıyor.

Bu arada oyun kurulurken yaklaşık 78 milyon TL para toplanıyor Bölük buçuk sistemde 6 ay içerisinde geldiği için ellerinde 23 milyon TL varken Bursalı Bir mafya Mehmet Aydın'a bulaşıyor elinden bu paraları alıyor.

***

Mehmet İstanbul'a geliyor. İstanbul'da yatırımcılarını arttırarak bu arada bir holding sahibinin aracılığıyla Ahmet Boyraz ile tanışıyor.
Ahmet Poyraz Pensilvanya'da Fetö’cülükten Türkiye'de yargılanmış kaçmış olan bir
Mehmet Aydın'ın abisi Fatih Aydın kontak kuruyor sonra burada Türkiye'de bir Holding sahibi de ilişkinin ağını büyüterek finans kaynağı yaratıyor.
Bu arada amaç Fetö’cülerin 2 milyar dolar parasını da özde Çiftlikbank oyuncusu yummuş gibi Papara, PayPal gibi vesaire para transferi şirketlerinin üzerinden paraları yurtdışına kaçırıyorlar.

BU SİSTEMİN AMACI SAYIN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A KARŞI YAPILAN BİR KOMPLO!
Yani 15 Temmuz’da başarılı olamayan Fethullah Gülen zihniyeti hainler şimdi de Sayın Cumhurbaşkanı’na ekonomik bir darbe vurmak için entrika yapmaya çalıştılar. Bunu haber aldığımızda kamuoyuna ilk kez bu konuyu açıkladık.
Bu arada sosyal medyada bana bu konuda en çok desteği veren Türkiye'nin sanal alem ortamındaki en güçlü ismi gururumuz Ayyıldız Tim grubu. Sistemlerine girerek dolandırıcı olduklarını ispatladılar.

Fakat bunlar da boş değildi. Karşımızdaki bir Fetö yapılanması ve onun trolleri Ayyıldız Tim’in Facebook Twitter vesaire tüm hesaplarını eklemeye başladılar.
Ayyıldız Tim, yılmadan kamuoyuna bu bilgileri milyonlarca insanı attığı bilgilendirdi. Bir taraftan da ben sosyal medyada kamuoyunda halkı bilinçlendirmeye çağırdık.

ÇÜNKÜ BU ÖRGÜTÜN HİKAYESİNE SIZMIŞ OLAN BÜROKRATLAR HATTA SİYASİLER VARDI!
Onları açılışlarında kullanıyor onları vitrin olarak güvenilir bir firma yapmış bir şirket mi imajı çizerek sözde Türkiye'de hayvancılık reformu yapacaklarını iddia ediyorlardı.

Yani hadlerini tamamen açmış bu hadsiz terör örgütü mensupları hedeflerinde yalnızca iktidar değil Türkiye'nin ekonomisine darbe vurmak olduğu için yatırılan örnek 100 bin TL'yi 4 ayda vermeyi taahhüt ediyorlardı. Amaç piyasadan parayı çekmekti.

Biz bunların dolandırıcı olduğunu emin olduktan sonra savcılığa gittik Bakırköy savcılığına haklarında şikayetçi olduk Savcı Bey'e bizzat durumu anlattım.
Savcılık gerekli tahkikati yapılmaz sana şikayette bulunduk. Tarih Eylül sonu, Ekim ayı başıydı.
Bu arada benim sosyal medya hesaplarını halkı bilgilendirmemem için durmadan hackliyorlar. Olur olmaz kendilerine hakaretler yazdığımı iddia ederek savcılıklara şikayetlerde bulunuyorlardı.

BANA; SOSYAL MEDYADA ÇİFTLİKBANK’I DEŞİFRE ETTİM DİYE RAHMETLİ ANNEMİZE DAHA İYİ KÜFÜR ETTİLER. SÖVDÜLER, TAHRİK ETTİLER!
Bizde yılmadık devamlı mücadele ettik. Fakat onlar bürokrasi, yasama, yargı ve yürütme birimlerinden ilişkilerini kullanarak sosyal medya hesaplarımızı kapattırdılar.

Sonra gördük ki sosyal medya hesaplarımızı kapattıran kişiler hakkında Pensilvanya suçları açılmış ve süreç devam ediyormuş.
Yani durum gitgide vahim ve çetrefilli bir hal almaya başladı.

Çiftlikbank sular çeşitli il ve ilçelerde savcılıklara giderek hakkında şikayetler de bulundular onlarca yerde ifade verdik. Amaç beni oyalamak! Adnan Oktar taktiği yaparak yani adliyelere gitmekten onlarla uğraşmamı engellemek işime gücüme bakmam ama sağlamak istiyorlardı.

MEHMET AYDIN'IN DOLANDIRICI OLDUĞUNU KAMUOYU İLK BENİM SAYFAMDAN ÖĞRENDİ!
Çiftlikbank, Malezya'da yapılan uluslararası bir fuarda sözde ‘Akademi İş Adamları’ ödülünü alacaktı. Sayın Bakan Dr. Faruk Özlü beyefendinin adını kullanarak sözde ödülü onun elinden alacağını, yılın şirketi seçildiğini, sosyal medya hesaplarında, kamuoyunda duyurmaya başladılar.

BAKAN FARUK ÖZLÜ’NÜN ADINI KULLANDIKLARINI BİZZAT BEN HABER VEREREK KENDİSİNİ BİLGİLENDİRDİM!
Bakan Özlü’nün böyle bir ödülden haberi yoktu. Adı kullanılıyordu ve sayın Bakan hemen savcılık makamına gidip şikayetçi oldu.
Ne hikmetse Ekim ayının sonunda devletin koca Bilişim ve Sanayi Bakanı Dr. Faruk Özlü dahi yapmış olduğu şikayetin savcılık tarafından takipsizliği alındı.

Sonra açılışlarına daha önce Mehdi Eker'in geldiğini birçok bürokratın ve milletvekili danışmanının kontakları kurularak güven sağlamak amacıyla milletvekilleri, bakanları davet ediliyor da açılışlarına.
Kamuoyunu açıkladıkları deklare ettikleri tüm bakanları bizzat bilgilendirerek bunların içerisinde tarım ve hayvancılık Bakanımız Sayın Fakıbabayı’da kullanmak istediler.

Bu konuda da Sayın Bakan’ı bilgilendirdik.
Açılışlarına asla katılmadılar. Hatta bu konuda bizzat kendileri savcılık makamına şikayette bulundular zannediyorum. Bu konuda da savcılık makamı takipsizlik vermişti.

Daha sonra devlet teşvikleri aldığını ve her açılışı bir olay haline getirmek istiyorlardı. Amaç kitlelere yayılmak ve yastıkaltı paralarını bankalar da yatırılan mevduatları toplayarak yurtdışına paraları kaçırmaktı. Yani onların amacı asla yatırım değildi.

50 / 60 ADET TAVUKTAN BAŞKA NE BİR ÇİFTLİK VARDI NE DE BÖYLE BİR TESİS!
“Dünyanın en büyük mavi yumurta tesisini kuracağız” dediklerinde, konuyu araştırdığımızda bir baktık ki göstermelik 50 / 60 tane tavuk kümesi koydular. Sözde bu tavukların yumurtaları toptan 8 TL'ye satılacak günde 1.000.000 adet tavuktan 1 milyon yumurta üretecekler. Yani ayda 240 milyon gelir sağlanacaktı.

Ortada 50 / 60 adet tavuktan başka ne bir çiftlik vardı ne de böyle bir tesis!

HALKI TAVUK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTILAR!
Uyduruk sahte açılışlarla halkın gözünü boyayarak yani size verdiğimiz para Aslında biz dünyaya hükmediyoruz. Bir milyon tavuğumuz var diyorlardı. Hepsi yalandı. Halkı tavuk yerine koymaya çalışıyorlardı.

YATIRIMCILAR DAHİ BÜLENT TÜFEKÇİ’Yİ LİNÇ ETMEK İSTEDİLER!
Gümrük ve Ticaret Bakan’ımızı yine biz bilgilendirdik!
Kendisi kararlı, milliyetçi, vatansever biri olduğundan dolayı olayın peşini bırakmadı.

Sayın Bakan Bülent Tüfekçi konunun üzerine öyle bir gitti ki, yatırımcılar dahi Sayın Bakan’ı sosyal medyada linç etmek istediler.
Sayın Bakan, bu konuda asla taviz vermeden olayın üzerine gitti.

Çiftlikbank harici tespit etmiş olduğumuz 87 firma ile ilgili raporu Gümrük Bakanı ve diğer bakanlara tebliğ ettik.
Çiftlikbank harici diğerleri herhangi bir şekilde örgüte mensup değildi.
Pensilvanya, bu konuyla ilgili Çiftlikbank’ı seçmişti. Diğerleri yalnızca acil bir dolandırıcılık sistemine halktan para topluyorlardı.

En iyimser olanları dahi halkın parasıyla kendi cebine para koymadan iş yeri açarak, daha sonra da popüler etmiş olduğum markayı ‘Bayiim olur musun?’ durumuna kadar taşıdılar. Amaç milletin parasını kullanarak iş yeri sahibi olmak ve…

Sanayi ve Bilişim Bakanı Dr Faruk Özlü kendisinin dahi bilmediği ödülü Çiftlikbank’a vereceğini bizden öğrendi. Ve bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfekçi Çiftlikbank'ın yolsuzluklarını ponzi sistemle halktan mevduat topladıklarını nasıl bir işleyiş olduğunu halkın yastık altı paralarını toplanarak yurt dışına kaçırdıklarını bizden öğrendi.
Ve konuyla ilgili peşini bırakmadı, Çiftlikbank'ın sonunu getirdi.
Uruguay kimliğini ilk bizden kamuoyu öğrendi.
Kamuoyunu ilk kez biz söylüyoruz.

BU BİR ORGANİZE DOLANDIRICILIK ÇETESİ DEĞİL ÇİFTLİKBANK BİR ÖRGÜTÜN PENSİLVANYA ÖRGÜTÜNE HİZMET EDEN BİR ZİHNİYET!
Uruguay kimliği olmuş olsa da, Mehmet Aydın, şu an Uruguay'da değil. Nerede olduğunu tespit etmek üzereyiz.
Mehmet Aydın'ın günah çıkarmak için ilettiği ses kasetini kamuoyuna ilk paylaşan yine biz olduk.
Çiftlikbank; Azerbaycan, Ukrayna, Dubai, Almanya bayiliklerini konsolosluklara ihbar edip, biz bildirdik.

ÇİFTLİKBANK 100 MİLYAR TL PİYASADAN PARA ÇEKEREK FETHULLAH GÜLEN'İN EKONOMİYE DARBE YAPMASINA SEBEP OLACAKTI!
Türkiye'deki konsolosluklar üzerinde Dışişleri Bakanlıkları arayarak bilgiler aktardık. ve o ülkelerde de Çiftlikbank var diye duyurduk.
Biz duyurmasaydık şayet, Çiftlikbank 100 milyar TL piyasadan para çekerek Fethullah Gülen'in ekonomiye darbe yapmasına sebep olacaklardı
Çiftlikbank’a atanacak olan kayyum içerisinde şahsıma bu konuyla ilgili bir tebliğ görevi verildiğinde, bir yıl içerisinde tüm yatırımcıların parasını ödeyerek Çiftlikbank’ı da bir dünya markası haline getireceğime şerefim üzerine and içiyorum.

Bu konuyla ilgili Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'dan gerekli Bakanlıklardan konunun incelenerek bu görevi şahsıma tebliğ etmelerini arz ve talep ediyorum.
Kamuoyunu bilgilendirmek için de bunları siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla konuyu kısmen anlatmaya çalıştım.
Saygı ve hürmetlerimi lütfen kabul buyurunuz!

SEYHAN SOYLU