Abone Ol

Sis ve İhanet!!! Filmdeki rol arkadaşına aşık oldu, kocasını terketti!!! VİDEO

Sis ve Gece'de aşk skandalı!!! Selma Ergeç filmdeki rol arkadaşı için eşini terk etti. Filmdeki cüretkar sahneleriyle de konuşulan genç yıldızın uğruna evliliğini bitirdiği sevgilisi kendisinden 14 yaş büyük.

Sis ve İhanet!!! Filmdeki rol arkadaşına aşık oldu, kocasını terketti!!!...

Sis ve Gece'nin aşk hikayesi gerçeğe nasıl dönüştü

Yazar Ahmet Ümit'in çok satan romanı Sis ve Gece biliyorsunuz Turgut Yasalar tarafından sinemaya uyarlanmış ve geçtiğimiz haftalarda vizyona girmişti.

Filmin çekimi sırasında yaşanan ve adeta ayrı bir film konusu olan gelişmeleri anlatmak istiyorum. Bunları daha önce duymuştum ama filmin promosyonu için bilgiler sızdırıldı şeklinde bir izlenime yol açmamak için yazmamıştım.
Uğur Polat ile Selma Ergeç Sis ve Gece'de birlikte oynadı.

Filmde Uğur Polat, sevdiği kız ortadan kaybolan bir gizli servis elemanını canlandırıyordu. Amiri de bir suikaste kurban giden Sedat (Uğur Polat) bir yandan teşkilat içi hesaplaşmayla uğraşırken bir yandan da sevgilisi Mine'yi (Selma Ergeç) bulmaya çalışır.

Uğur Polat gerek tiyatro gerekse sinemada beğendiğim bir aktördür. Ama bu filmde amiri öldürülen ve sevgilisi kaybolan istihbarat elemanını olağanüstü canlandırıyordu ve üzerinde inanılmaz bir hüzün vardı.

Meğer bu hüznün gerçek hayatta da bir karşılığı varmış.

Filmde sevgilisini kaybeden Polat, tam da o günlerde gerçek sevgilisi Beste Bereket'ten ayrılmış. İşte o hüzün yönetmen Turgut Yasalar'ın işine çok yaramış ve isteğinin üzerinde bir performans almış ünlü oyuncudan.

Durun, film içinde film hikayesi burada da bitmiyor.

Rol icabı aradığı sevgilisini canlandıran Selma Ergeç'le de tam bu sırada buluşmuşlar, yani gerçekten sevgili olmuşlar. Evli olan Selma Ergeç de bu ilişkinin başlamasıyla eşinden ayrılmış.

Filmlerin finalinde, şimdi kim nerede ne yapıyor gibi bir bölüm vardır ya, ben de burada onu yapayım hadi. Her ne kadar magazinci arkadaşlarıma sınır ihlali yapmış gibi olsam da... Beste Bereket de Uğur Polat'tan ayrıldıktan sonra teselliyi sinemamızın yeni Atatürk'ü Alican Yücesoy'da bulmuş.

Nasıl ama, bu da filmi yapılacak bir hikaye değil mi?

Kültürazzi/Hürriyet


POLAT İLE ERGEÇ'İN SİS VE GECE FİLMİNDEKİ CÜRETKAR SAHNELERİ (VİDEO)