Abone Ol

Sırrı Süreyya MİT ajanı mı? O iddialara ne dedi?

MEDYAFARESİ ÖZEL / VİDEO- Fox TV ekranlarına konuk olan Sırrı Süreyya Önder, Fatih Portakal'ın sorularına içtenlikle cevap verdi..

Sırrı Süreyya MİT ajanı mı? O iddialara ne dedi?

SIRRI SÜREYYA\'DAN MİT AÇIKLAMASI -VİDEO-

Görkem Yağar / Medyafaresi.com

Sırrı Süreyya Önder Fox Tv ekranlarıda Fatih Portakal’ın sunduğu ’Türkiye’nin Trendleri’ programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

SIRRI SÜREYYA’DAN, ÖCALAN ÇIKIŞI -VİDEO-

Çözüm süreci ve yerel seçimler hakkında önemli açıklamalar yapan Sırrı Süreyya Önder hakkında çıkan haberlere de ilk kez cevap verdi..

Geçtiğimiz günlerde Sabah yazarı Mahmut Övür, Sırrı Süreyya Önder’in MİT ajanı olduğunu iddia etmişti. Bu iddiaya hakkında net bir açıklama yapmayan Önder, Fatih Portakal’ın: "Sizin için MİT ajanı olduğunuz söyleniyor ben şu an karşımda bir MİT ajanıyla mı konuşuyorum" şeklinde sorduğu soruya sert bir yanıt verdi..

Sırrı Süreyya Önder: "O yazının bir gazetecilik tekniğiyle yazılmadığı o kadar ki o kadar aşikar ki ben açıklama gereği bile duymadım. Dostu üzmez, düşmanı da düşündürür elimdeki malzeme bu ben bunlarla işi yürütüyorum diye. Benim derdim değil. Bizim hayatımız çok berrak bunu herkes bilir. MİT masada oturan taraflardan birisi zaten.."