Abone Ol

Sinem Kobal, Arda'yı bombaladı! Ondan soğudum...

Efsane aşkın akıbeti yavaş yavaş belli oluyor!

Sinem Kobal, Arda'yı bombaladı! Ondan soğudum...

Geçen hafta medyaya, arkadaşları vasıtasıyla Arda Turan ile ilişkisindeki sorunları aktaran Sinem Kobal, ipleri tamamen kopardı.Ünlü oyuncu, cuma akşamı arkadaşlarıyla W Lounge isimli mekanda buluştu. Sinem Kobal, cuma akşamı W Lounge'da buluştuğu arkadaşlarına son sözünü söyledi: Arda ile ilişkim bitti. Artık ondan soğudum! Kobal, ilişkilerinde bir gelecek görmediğini ve yaşananlardan sonra geriye bir dönüş olamayacağını açıkladı. Kobal, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Çok sabrettim ama Arda istediğim gibi biri olamadı. Benim için bu iş bitti. Artık ondan soğudum."

İlişkileri yılan hikayesine dönen Arda Turan ile Sinem Kobal arasında neler oluyor? Geçtiğimiz yıl nişanlanan ünlü çift; nikah tarihlerini üç kez ertelemiş, son olarak 26 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenen düğünlerini de iptal etmişti.Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın yazısına göre işte Ekim ayından bu yana birlikte görüntü vermeyen ikilinin ilişkisindeki son durum...

1- Sinem Kobal, kesinlikle Arda ile birlikte olmak istemiyor çünkü artık ona güvenmiyor. Kobal; İspanya'dan kulağına gelen dedikodulara ve Türkiye'de çıkan haberlere deliriyor.

2-Sinem, işine dönmek istiyor. İşiyle ilgili toplantılara giriyor, arkadaşlarıyla her akşam dışarı çıkıyor. Arda ise bunlara deliriyor. Sinem belirsizlikten çok bunaldı ve artık özgür olmak istiyor

3-İlişkisiyle ilgili durumun ciddiyetini anlayan Arda, Sinem'e haber göndererek "Yıldırım nikahı kıyalım" dedi. Sinem'den ise şok cevap geldi: "Artık çok geç, istemiyorum!" Sinem'in verdiği bu cevap, bu ilişkiden çok sıkıldığı şeklinde yorumlandı.

4- Sinem, evlenirse kariyerini bitirecekti ama şimdi hayatına eskisi gibi devam etme kararı aldı. Yol ayrımına gelen Sinem, kariyerine sarılmayı seçti. İkilinin yakın çevresi, Sinem'in yılların yorgunluğunu yaşadığını söylüyor.

5-İkili henüz yüz yüze gelmedi. Bir mekanda karşılaşırlarsa ne olacağını kimse bilmiyor. Arda, ani bir hamle yaparsa; ünlü çift herkesi şoke edip barışabilir de!

Arda Turan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Sinem Kobal'la ayrıldıkları yönündeki iddialarla ilgili şunları söylemişti: "Sinem çocukluk aşkım. Sinem'le sorunlarımızı değerlendiriyoruz. Sarı fırtına başımızın tacı. O hâlâ nişanlım."

Milliyet