Abone Ol

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Nikah Masasına Oturan Müge Anlı Hamile mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzenine ait haber Sitesi Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın hamile olduğu iddiasını ortaya attı. Müge Anlı'nın bebeğinin cinsiyeti bile belliymiş... İşte o iddianın detayları...

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Nikah Masasına Oturan Müge Anlı Hamile mi?

Müge Anlı hamile olduğu iddiası hayranlarını şoke etti. Geçtiğimiz günlerde ATV ekranında evleceğini söyleyen Müge Anlı evleneceği kişiyi de açıkladı.

Canlı yayında evleneceğini paylaşan Müge Anlı, "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu." açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'e ait olan Superhaber.tv sitesi ise ünlü sunucunun hamile olduğunu duyurdu.

48 yaşındaki ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz gün sessiz sedasız bir kına gecesi yapmış ve geceye yakın dostları Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı da katılmıştı.

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti 25 Haziran 2022 Cumartesi günü nikah masasına oturdu. Ancak nikah öncesi gelen haber ünlü sunucunun hayranlarını şoke etti.

Superhaber'in Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan hamile olduğu iddiası sevenlerini hem şaşırttı hem sevindirdi. Ünlü sunucu Anlı'nın bebeğinin cinsiyetinin de belli olduğu iddia edildi. Emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmeye hazırlanan Müge Anlı'nın bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu iddia edildi. Hamilelik müjdesini de nikahtan sonra vermesi beklenen sunucu, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.