Abone Ol

Sinan Akçıl'ın gizemli sevgilisi Ayshe mi?

Ebru Şallı’nın Sinan Akçıl’ı bir kadınla mesajlaştığı için terk ettiği öne sürüldü. İddiaya göre o kadın, müzik piyasasında ‘Ayshe’ adıyla tanınan Ayşe Özdemir. 

Sinan Akçıl'ın gizemli sevgilisi Ayshe mi?

AYSHE KİMDİR?

EBRU Şallı ile Sinan Akçıl’ın sürpriz ayrılığındaki ‘ihanet iddiası’, magazin kulislerini karıştırdı. Önce Şallı’nın, Akçıl’ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı görüp ilişkisini noktaladığı öne sürüldü. Şimdi de mesajları yollayan o kadının futbolcu Önder Turacı’nın eski eşi Ayşe Özdemir olduğu iddia edildi. 

ŞARKICI OYUNCU

Bir dönem Mehmet Ali Erbil’le de aşk yaşayan Ayşe Özdemir, hem şarkıcı hem de oyunculuk yapıyor. “Muhteşem Yüzyıl” ve “Güllerin Savaşı” dizilerinde rol alan Özdemir, müzik piyasasında ‘Ayshe’ adıyla tanınıyor ve şu sıralar Cem Belevi ile düet yaptığı “Kim Ne Derse Desin” şarkısıyla adından söz ettiriyor.

YA BEN YA O

Ayşe Özdemir ile Sinan Akçıl’ın müzik şirketleri aynı. DMC ile çalışan ikili, kısa süre önce iş için bir araya geldi. Akçıl, Özdemir’in nisan ayında çıkacak yeni albümü için iki şarkı yazdı. İddiaya göre ikili, bu müzik çalışmaları sırasında yakınlaştı. Ancak Özdemir, Akçıl’a kendisiyle görüşmeye devam etmek istiyorsa Ebru Şallı’yla ilişkisini bitirmesi gerektiğini söyledi, “Ben sevgilisi olan biriyle görüşmem, ya ben ya o” diyerek bir seçim yapmasını istedi. Öte yandan Özdemir’in yakın çevresine “Sinan’la bir süredir görüşüyoruz, birbirimizi tanıma aşamasındayız” dediği öğrenildi.