Abone Ol

Aziz Yıldırım: Şike davasından daha büyük olaylar var..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Yargıtay 5. Daire Başkanı ismini söylemeyeceğim, o zat seçildi ve davayı bizim aleyhimize onayladı. O zat nerede şimdi, yine görevinin başında" dedi.

Aziz Yıldırım: Şike davasından daha büyük olaylar var..

Yıldırım, sporda şike davasından daha büyük olayların olabileceği şeylerin olduğunu söyledi.

Kocaeli’deki tesislerin gezisinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, bir basın mensubunun şike davasına atıfta bulunarak "FETÖ yargılamalarında itirafçı olan Eski HSYK Başkan Vekili Ahmet Hamsici’nin Yargıtay’la ilgili sözleri hakkında neler söylersiniz?" sorusuna, "Yargıtay 5. Daire Başkanı ismini söylemeyeceğim, o zat seçildi ve davayı bizim aleyhimize onayladı. O zat nerede şimdi, yine görevinin başında. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Şike davasından daha büyük olaylar olabilecek şeyler var sporda. Onlar açıklandığında zaten herkes ’aaa’ diye bağıracak. Biraz daha bekleyin hepsi ortaya çıkacak" şeklinde cevap verdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Dereağzı’ndaki Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni satın almak için girişimler yaptıklarını vurgulayarak, "Satın almak için gerekli görüşmeler yapılıyor. Bu arazi şehir içinde olduğu için spor alanından çıkarsa ona göre değerlendirme yapılır" diye sözlerini tamamladı.
(İHA)