Abone Ol

Şiddet gören anne kızın yardım çığlığı: Sesimizi ölmeden duyun!

Ankara'da yaşayan Meryem Can ve kızı Kamer Can geçtiğimiz akşam şiddete maruz kaldı. Kamer Can, Twitter hesabından çağrıda bulunarak 'Sesimizi ölmeden duyun' dedi.

Şiddet gören anne kızın yardım çığlığı: Sesimizi ölmeden duyun!

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Şükrü Can isimli şahıs tarafından feci şekilde darp edilen anne ile kız hastaneye giderek tedavi oldu ve rapor aldı.

Anne Meryem Can, polise verdiği ifadede, oğlu Şükrü Can’ın sürekli kendilerine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek, “Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarda kaldığı sürece hayatı tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın” dedi.

Kamer Can sosyal medyada hesabından yetkililere seslendi:

Şiddet gören anne kızın yardım çığlığı: Sesimizi ölmeden duyun! - Resim: 1

"Hastaneden rapor alıp karakola gittik, abimin daha önce de sabıkasının olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı alındı. Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun."

Polisteki ifadesinin ardından Şükrü Can, savcılıkça hakkında uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. Can’ın serbest bırakılması sonrası anne ile kız “bizi koruyun” diyerek feryat etti. Sosyal medyada Can’ın serbest kalmasına büyük tepki gelirken, anne ve kıza sahip çıkılması istendi.