Abone Ol

Sibel Kekilli: En büyük hayalim...

Alman dergisine röportaj veren Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, en büyük hayalinin sinema filmi yönetmek olduğunu belirterek "Bunu bir gün gerçekleştireceğim" dedi.

Sibel Kekilli: En büyük hayalim...

Ünlü oyuncu Sibel Kekilli, Alman dergisine samimi bir röportaj verdi. Röportajda kendisine karşı çok katı olduğunu belirten ünlü oyuncu "Kendime karşı katıyım çünkü, kendimden beklentilerim büyük" dedi.

DERGİ İÇİN OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ
Game Of Thrones ve Tatort dizilerindeki roller sayesinde ünü tüm dünyaya yayılan Sibel Kekilli geçtiğimiz günlerde alman Gala dergisi için objektif karşısına geçti. 36 yaşındaki oyuncu, Hamburg Elbe sahilindeki çekimin ardından soruları yanıtladı.

"GURUR VERİCİ VE EĞLENCELİYDİ"
Kadınları yönelik namus cinayetleriyle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen Terredes Femmes organisyonu hakkında bir belgesel çeken Kekilli, çalışması için "Bu işte bir oyuncudan daha fazla sorumluluğumun olması hem gurur verici hem de eğlenceliydi" şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK HAYALİ
En büyük hayalinin sinema filmi yönetmek olduğunu belirten Kekilli, bunu bir gün ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmek istediğini belirtti.