Abone Ol

Sibel Eraslan'dan Cem Küçük'e sert tepki

Star Gazetesi Yazarı Sibel Eraslan, Cem Küçük'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Sibel Eraslan'ın yazdığı satırlardan son cümlesi dikkat çekici oldu. Mahalle fena karıştı.

Sibel Eraslan'dan Cem Küçük'e sert tepki

Muhafazakar medyada kılıçlar çekildi. Mavi Marmara skandalı sebebiyle bir süredir hedefte olan Cem Küçük bu kez hedefine Sibel Eraslan'ı aldı. Emine Erdoğan'a olan yakınlığı ile bilinen Sibel Eraslan da ona twitter üzerinden bir mesajla yanıt verdi.

Sibel Eraslan'ı gündeme oturtan da bu mesaj oldu. Özellikle de mesajın son cümlesi şaşırtıcıydı. O cümlede 'Cem Küçük'ü önemsemiyorum ama devletin resmi görüşünü seslendirdiği için tedirginim' yazıyordu.

Sibel Eraslan'dan Cem Küçük'e sert tepki - Resim: 1

Şimdi herkes Sibel Eraslan 'Cem Küçük devletin resmi görüşünü seslendirdi' derken neyi kastetti onu merak ediyor.

Sibel Eraslan'dan Cem Küçük'e sert tepki - Resim: 2

Refah Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Başkanı olaran Sibel Eraslan AK Parti'de ve Erdoğan ailesinde önemli bir yere sahip. Hem Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette yol arkadaşı hem de eşi Emine Erdoğan'ın yakın dostu. Şubat ayında Sibel Eraslan yazdığı kitabı Emine Erdoğan'a hediye edip birlikte çekilen karelerini twitterdan böyle paylaşmıştı. Haliyle Cem Küçük'ün Mavi Marmara'nın ardından Sibel Eraslan'ı hedef alması manidar oldu.