Abone Ol

Sibel Can, kızı Melissa'nın sigara içtiği haberleri için ne dedi?

Ünlü sanatçı Sibel Can, kızı Melissa'nın sigara kullandığı yönünde basında çıkan haberler için açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Sibel Can, kızı Melissa'nın sigara içtiği haberleri için ne dedi?

İşte Sibel Can'ın konu ile ilgili basın açıklaması;

Bugün bir gazetede çıkan 'Sibel Can'ı yıkan haber' başlıklı, kızım Melissa'nın sigara içtiği yönündeki haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür.

Kızım Melisa şu anda okulunun bir hafta tatil olması nedeniyle yanımdadır ve bu haberlere çok üzülmüştür. Bundan böyle çocuklarımla ilgili çıkan yalan yanlış haberlere kayıtsız kalmayacağımdan ve her türlü yasal hakkımı kullanacağımdan kimsenin süphesi olmasın!

Ben çok küçük yaşlardan bu yana bu sektörün içinde olduğum için hakkımda çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberleri tölere edebilirim. Fakat, her zaman medyadan uzak tutmaya özen gösterdiğim, gelen onlarca reklam teklifini reddettiğim, sadece Açıkhava ve Rumeli Hisarı konserlerimde gelmelerine izin verdiğim üç çocuğumla ilgili herkesin haber yaparken bir kez daha düşünmesini önemle rica ediyorum. Onları üzecek herhangi bir hareket yapan herkes karşısında beni bulacak ve artık beni bırakıp çocuklarımla uğraşan her türlü zihniyet artık mahkeme önünde hesap verecektir!