Abone Ol

Show TV'den yeni sezonda şaşırtan hamle!

Yeni sezonda daha az dizi yayınlama kararı alan pek çok kanala karşın Show TV tam tersi bir hamleyle sezonu karşılayacak.

Show TV'den yeni sezonda şaşırtan hamle!

Kanalın dizi projeleri ve yeni sezon taktiğine ilişkin bir yazı kaleme alan Oya Doğan kanalın her güne bir dizisi olduğunu belirtti.

İşte Doğan'ın "İki kanalın dizi hamlesi" başlıklı yazısından ilgili bölüm:

Beni şaşırtan diğer kanal Show TV. Her zaman konsept bir iş ve bolca format yaptı kanal. Hatta son dönemde en çok format deneyen kanal olduğunu söylersek hata etmiş olmayız.

İyi ki de denediler. Ekranda farklı şeyler izlememizi sağladılar. Fakat gelen haberler Show TV’nin bu sezon prototipini dizilerle dolduracağı yönünde... Yani her güne bir dizisi var.

Herkesin format yayınlayacağını açıkladığı bir dönemde Show TV’nin bu hamlesi şaşırtıcı. Şu anda zaten Ay Yapım’la Çukur, Süreç Film’le Meleklerin Aşkı ve Yeni Gelin dizileri var ekranda.

Mint’in hazırladığı Keşke Hiç Büyümeseydik yakında başlıyor. Fakat yeni sezonda Tims&B Gülperi, Pastel Film Geride Kalan dizilerini hazırlıyor Show TV için...

Hatta Ay Yapım’ın bir dizi hazırlığı içinde daha olduğu biliniyor. Büyük ihtimalle Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi de Show TV’de olacak. Görünen o ki; bu zorlu süreç için her kanal bir çıkış yolu hazırladı.

Bakalım, Show TV krizi fırsata çevirecek mi? Hep birlikte göreceğiz.