Abone Ol

Sezercik: Eşim erkek arkadaşıyla yataktayken kızımı da yanına almış

Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu, 12 yaşındaki kızının annesinden şiddet gördüğünü öne sürerek, 'Kızım, fiziki ve psikolojik şiddet, hatta tacizle baş başa yaşıyor' dedi. Küçük kız ise annesinin sevgilisiyle aynı yataktayken kendisini de yanlarına aldığını söyledi.

Sezercik: Eşim erkek arkadaşıyla yataktayken kızımı da yanına almış

Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu ile Mehtap Meral İnanoğlu'nun evliliği 2013'te bitti. Bakırköy 7'nci Aile Mahkemesi'nde velayet davası açan oyuncu Sezer İnanoğlu, 12 yaşındaki kızı A.A.İ.'nin annesinden şiddet gördüğünü iddia etti.

FİZİKİ VE PSİKOLOJİK ŞİDDETLE YAŞIYOR

Kızım, gerekli bakımı alamadığı gibi fiziki ve psikolojik şiddet, hatta tacizle baş başa yaşıyor." diyen İnanoğlu, bir an önce evladının velayetini almak istediğini, eski karısının sevgilisiyle birlikte kızını da yatağına aldığını söyledi.

SEVGİLİSİYLE AYNI YATAKTA

Velayet duruşmasında tanık olarak dinlenen Sezer İnanoğlu'nun annesi Aysel İnanoğlu ise kan dondurucu iddialarda bulunarak, "Torunumun anlattığına göre; annesi, erkek arkadaşıyla yataktayken onu da yanına alıyormuş." dedi.

BENİ DE YANLARINA ALIYORLARDI

20 Şubat 2020'de annesinin şiddetine maruz kaldığı öne sürülen 12 yaşındaki A.A.İ.'nin Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadede "Annem bana 'Seni istemiyorum, git babanla yaşa' diyerek vurdu. Sevgilisiyle yatarken beni de yanlarına alıyorlardı. Annemden çok korkuyorum." dediği ortaya çıktı.