Abone Ol

Yandaş Dernek Sezen Aksu Olayında Haddini Aştı: Beyinlerine Sıkacağız..

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyeleri, günlerdir iktidar kanadınca hedef gösterilen Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu. Grup, basın açıklamasında tehdit dolu ifadeler kullandı.

Yandaş Dernek Sezen Aksu Olayında Haddini Aştı: Beyinlerine Sıkacağız..

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da isim vermeden hedef aldığı Sezen Aksu hakkında İstanbul’da Çağlayan Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından adliye önünde açıklama yapan grubun tehditlerle dolu sözleri dikkat çekti.

'İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ...'

'Minik serçe' lakaplı Sezen Aksu için “Köksüz, adına minik serçe dediğimiz, aslında Adem aleyhisselamı yoldan çıkaran şeytanın yolundan giden…” denen açıklamada, “Şehitlerimize asla laf söyletmeyiz. Bundan sonra söyletmeyeceğiz. Onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz”, “İçişleri Bakanımızın da dediği gibi, ‘Beyinlerine sıkacağız, kafalarına. İnlerinde hepsini ezeceğiz. Dağda, PKK’yı Kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz” gibi ifadeler kullanıldı.

'ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK'

"Bugünden sonra dinimize, imanımıza, mukaddesatımıza dil uzatanlar bilsinler ki artık eski Türkiye yok. Allah ayetinde şöyle buyurmaktadır: 'Bu din Alllah'ındır. Küfür ve iman kıyamete kadar savaşacaktır.' Biz de iman tarafındayız. Bu imanın serhadlarıyız, neferleriyiz. Bizim neslimizin sonu gelmeden bu din çökmeyecektir" vurgusu yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane bir şey yaşamak' şarkısında geçen sözler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere, iktidar ve iktidara yakınlığıyla bilinen kişiler tarafından hedef gösterilmişti.

Şarkıdaki ‘Binmişiz bir alamete / Gidiyoruz kıyamete / Selam söyIeyin o cahil / Havva ile Ademe’ sözlerinin 'dine hakaret' olduğu iddia edilmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme" derken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da  "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz; o dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" diyerek adeta tehdit etmişti.