Abone Ol

Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a: Başka malzeme bulamadın mı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Acun Ilıcalı'nın Eylül ayında evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisi Şeyma Subaşı arasındaki kavgada ikinci perde...

Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a: Başka malzeme bulamadın mı?

Şeyma Subaşı'nın Hürriyet Gazetesi'nden Onur Baştürk'e verdiği röportajda söyledikleri tepkilere neden olmuş ve birçok kişi tarafından da eleştirilmişti. Subaşı'yı eleştirenlerden biri de Ahmet Hakan'dı.

Hakan, yazısında Şeyma Subaşı'na teşekkür etmiş ve "Öyle efso bir röportaj ki... Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun işte." demişti.

Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a: Başka malzeme bulamadın mı? - Resim: 1Ahmet Hakan Şeyma Subaşı ile alayın dozunu artırdı: Cüretkar cahilliği

Ahmet Hakan'ın bu yazısına kişisel Instagram hesabından yanıt veren Şeyma Subaşı "Ahmet Bey, eğer bu yazınızı beni eleştirmek için yazdıysanız, alay etmenize gerek yoktu.", diyerek uzun bir cevap vermişti. Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Şeyma Subaşı'nın Instagram'daki paylaşımına cevap vererek, polemikte ikinci perdeyi açmış oldu.

Hakan, "Ne yapacaktım yani o röportaj metnine? Sartre’ın Nobel’i ret konuşması muamelesi falan mı çekecektim? Tabii ki alay edecektim, tabii ki küçümseyecektim, tabii ki kafa bulacaktım.Çok affedersin ama o röportajla kafa bulmak değil, kafa bulmamak haksızlık olurdu" diyerek yazısını 3 tavsiye ile bitirmişti.

Ahmet Hakan'ın bu yazısına Şeyma Subaşı'dan yine jet yanıt geldi. Subaşı da tıpkı Hakan'ın yaptığı gibi cevabını 3 tavsiye ile bitirdi.

İşte Subaşı'nın Instagram hesabından paylaştığı o cevap:

Ahmet Bey bugünkü yazısının da üçte birini bana ayırmış.
Ya Ahmet Bey..(pardon yine ya dedim 😀) koskoca gazetenin en güzel yerini size vermişler, benden başka yazacak malzeme bulamadınız mı??
Benden büyüksünüz ama ben de size bir kaç tavsiye vermek istiyorum.
1) Birini aşağılamaya çalışan bir yazı yazıp, cevap alınca hemen "ben ne dedim, eğlendim" diye konuyu saptırmayın.
2) Madem eğlenmek için alay ediyorsunuz, cevap gelince de sadece gülün geçin. Aynı bana tavsiye ettiğiniz gibi siz yapın işte..
3) Bana satırlarca tavsiyede bulunacağınıza "suskunluğum asaletimdendir" deyip geçin.

Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a: Başka malzeme bulamadın mı? - Resim: 2