Abone Ol

Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı kaç yaşında ve nereli?

Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı bu defa farklı bir konu ile gündemde. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı çifti boşandı.

Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı kaç yaşında ve nereli?

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Marsilya’da evlenmişti. Çift evliliklerini masaya yatırdı ve boşandı.

Peki Şeyma Subaşı kimdir?

İşte Şeyma Subaşı’nın merak edilenleri…

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 Samsun doğumlu olan Şeyma Subaşı’yı Türkiye yıllar önce izlenme rekorları kıran “Var Mısın Yok Musun” programında tanıdı. O dönemde Ilıcalı’ya “Varım” diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı.

Daha önce de yarışmalarına katılan birçok kişiyle kamera önünde ya da arkasında çalışmayı sürdüren Ilıcayı, Şeyma Subaşı’yı da Yok Böyle Dans’ın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi.

2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında aradığını bulamayan Subaşı için yeni bir hayat başlamış oldu.

Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı kaç yaşında ve nereli? - Resim: 1Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı adliyeye böyle geldi

Türkiye güzeli olmak için podyuma çıkan Subaşı üç yıl sonra Ilıcalı’nın ekibinde çalışmaya başladı. Subaşı ile Ilıcalı’nın çalışma arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Çiftin Melisa adında bir kızı dünyaya geldi.

O dönemde evli olan Ilıcalı eşinden boşandı ve kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı ile dünya evine girdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen hale gelen Subaşı moda konusunda yaptığı çalışmalarda adından söz ettirmeyi sürdürdü.