Abone Ol

Şeyma Subaşı 17 gün sonra ilk defa markete çıktı

Bir süredir evinde karantinada olan Şeyma Subaşı, market alışverişine çıktığı anı paylaşarak ”17 gün sonra ilk defa! dışarı çıktım arkadaşlar, eldivenlerim ve maskemle market alışverişi yapıp eve döndüm. Lütfen birazcık daha dişimizi sıkalım ve evde kalalım” ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı 17 gün sonra ilk defa markete çıktı

Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir evinde karantina da olan Şeyma Subaşı 17 gün sonra markete çıktığına dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Şeyma Subaşı paylaşımında, “17 gün sonra ilk defa! Dışarı çıktım arkadaşlar, eldivenlerim ve maskemle market alışverişi yapıp eve döndüm. Lütfen birazcık daha dişimizi sıkalım ve evde kalalım.

Evet bunu ben sizlere söylüyorum ve bir süre daha söylemeye devam edeceğim. Evde kalalım Türkiye lütfen” ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı 17 gün sonra ilk defa markete çıktı - Resim: 1Şeyma Subaşı sevgilisi Guido Senia ile karantinada! Olay itiraflar...

Subaşı, İtalya'dan gelen erkek arkadaşı Guido Senia'nın İstanbul'a gelmesinin ardından karantinaya girmemeleri tepki toplamış, ikili daha sonra 14 gün karantinaya girmiştı.

TikTok hesabını kapatan Şeyma Subaşı yeni dans videosuyla geri döndü

İŞTE O PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı 17 gün sonra ilk defa markete çıktı - Resim: 2