Abone Ol

Şevkat Yerimdar 11. bölümünde Esin tehlikede!

Şevkat Yerimdar dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat ve Esin'in insan kaçakçılarının planını bozmaya çalıştığı fakat Esin'in başının büyük belaya girdiği Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Şevkat Yerimdar yeni bölüm ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Cuma akşamı 10. son bölümü ile ekrana gelen Şevkat Yerimdar'ın yeni bölüm fragmanı da dizinin hemen ardından yayınlandı. 4 Ağustos Cuma günü 11. bölümü ile ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar'da neler olacak?

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ralliyi kaybeden Bora yaptığı kazayı hafif atlatmıştır ama Esin’e numara yaparak ona tekrar yaklaşır. Ayrıca Şevkat ile aralarını açar. Ama kapıya bırakılan bir bebek Esin’le Şevkat’i yine birbirine yaklaştırır. Anneyi bulana kadar bebeğe birlikte bakmaya karar verirler. Fakat bu sandıkları kadar kolay değildir.

İsmail, Tezene ile baş başa bir akşam geçirmek için bir plan yapar. Gülperi ve Bozkır’ı konsere göndermeyi başarır. Ama dahiyane sandığı planı beklenmedik olaylarla ters teper, yine fiyaskoyla sonuçlanır.

Şevkat tesadüfen kendisine hırsızlık kumpası yapanların izini bulup, peşlerine düşer. Artık Bora ile burun buruna gelmek üzeredirler.