Abone Ol

Seviyor Sevmiyor dizisi neden yayınlanmadı?

Seviyor Sevmiyor dizisinin dün akşam yayınlanması beklenen 5.bölümü yayınlanmadı. Seviyor Sevmiyor dizisi yayınlanmayınca dizinin yayından kaldırıldığı akıllara geldi.

Seviyor Sevmiyor dizisi neden yayınlanmadı?

Dizi yayından kaldırılmadı, 10 Ağustos Perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. İşte Seviyor Sevmiyor 5.bölümde yaşanacak olaylar...

Seviyor Sevmiyor dizisinin yayınlanmaması yayından kaldırıldı mı sorusunu akıllara getirdi. Seviyor Sevmiyor dizisinin yeni bölümünün bu akşam da yayınlanmayacağı haftaya Çarşamba'dan itibaren yeni bölümlerinin yayınlanacağı öğrenildi. Dizinin haftaya yayınlanacak 5.bölümüne ise bu kaza damgasını vuracak. Gözyaşlarının sel olacağı sahnede şoke eden bir gelişme yaşanacak.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır. Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

Seviyor Sevmiyor 5.Bölüm fragmanı:

hürriyet