Abone Ol

Sevgilisini Kaybeden Gülçin'den Duygusal Paylaşım

Sevgilisini geçirdikleri trafik kazası sonucu kaybeden Gülçin Ergül, sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj paylaştı.

Sevgilisini Kaybeden Gülçin'den Duygusal Paylaşım

Hepsi grubuyla adını duyuran ve sonrasında yoluna tek başına devam eden başarılı şarkıcı Gülçin Ergül, bir radyo programına katılmak üzere sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İzmir'den İstanbul'a giderken trafik kazası geçirmişti. Feci kazada Lafçı hayatını kaybederken Ergül de yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

ÇOK ÖZLEDİM

Tedavisinden sonra taburcu olan Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. Sevgilisiyle çekildiği fotoğrafları paylaşan Ergül, paylaşımına şu notu düştü:

Çok özledim…

Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, muzip ve içi gülen gözlerine burnunun dibine kadar yaklaşıp yakından bakmayı, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını, hayat dolu enerjinle ve sevgi dolu sesinle beni çağırmanı, nereye gidersen git azıcık ayrı kalamayıp hep pervanen olmayı, hayatımın anlamını gözlerimle yanımda görebilmeyi, sarılabilmeyi, ulaşabilmeyi, sen aradığında senin sesinle çalan telefonumun o espirili zilini duymayı, ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifle dinlediğini görebilmeyi…

Sevgilisini Kaybeden Gülçin'den Duygusal Paylaşım - Resim: 1

HER DAİM SINIRSIZCA SEVECEĞİM

Bu özlem dolu liste bitmez. “Biz birbirimize çok iyi geliyoruz” derdin. Aynen öyle. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın, bana en büyük mutluluğu, sevgimizi, aşkımızı yaşattın. Sonsuza dek de devam edecek. Ben senin için yaşayacağım, dinlediğini göremesem de senin için bulutların ötesine şarkılar söyleyeceğim, verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Ve seni her daim sınırsızca seveceğim.