Abone Ol

Sevda Demirel O Tokadı Anlattı: Bana Kumpas Kurdular

Yıllar önce Cem Davran'ın sunduğu “İki Kere Kiki” programında Hande Ataizi'nden tokat yiyen Sevda Demirel, Flash TV'de Al Sana Haber programında flaş açıklamalarda bulundu.

Sevda Demirel O Tokadı Anlattı: Bana Kumpas Kurdular

Flash TV’deki 'AL Sana Haber'de yıllar öncesinde yaşanan bir olayla ilgili bomba bir ididada bulunuldu.

Cuma günkü programın sürpriz konuğu bir dönem sansasyonel olaylarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve oyuncu Sevda Demirel’di.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Cem Davran yapılan bir röportajda, yıllar önce ekranlarda Sevda Demirel’in Hande Ataizi’ ne tokat atma olayı tekrar sorulmuş ve Cem Davran programın bant olduğunu ve kanal isteseydi yayınlamazdı ama reyting uğruna yayınladılar açıklamasında bulunmuştu.

İşte o olaydan sonra Sevda Demirel, Seyhan Soylu'nun daveti üzerine 'Al Sana Haber'e konuk olarak katıldı ve 20 yıl önce atılan o tokadın perde arkasını anlattı.

Bana komplo kuruldu

Sevda Demirel; “Yıllar önce talihsiz, vahim bir olay yaşadım. 17 – 18 yaşlarındaydım. Çok da genç ve tecrübesizdim. Bana bir komplo kuruldu. Ben bir restorana çağrıldım iş görüşmesi için. Gittikten 5 dakika sonra polisler geldi ve gözaltına aldılar beni. Tabi sonra gerçekler anlaşıldı ve dönemin İstanbul Emniyet Müdürü bizzat çıkıp televizyonda suçsuz olduğumu söyleyip beni akladı. O tv programında sen bana nasıl ithamda bulunursun? Beni koskoca Emniyet Müdürü aklamışken Hande kim? Ben talihsiz olayı yaşadıktan sonra program program gezmişim ağlamışım başıma gelenleri anlatmışım. Hande’nin programına gidiyorum, aklandığım bir konuyu açıp beni kışkırtıyorsun” yorumumda bulundu.