Abone Ol

Seri katil Ted Bundy'nin arabasına binen kadın yaşadıklarını anlattı

Medyafaresi.com Dış haberler: 100 tane kadının katili olduğu tahmin edilen Ted Bundy'nin arabasına binen Sherry Deatrick yaşadığı korkunç anları anlattı.

Seri katil Ted Bundy'nin arabasına binen kadın yaşadıklarını anlattı

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler

Dünyanın en saldırgan seri katilleri arasında gösterilen Ted Bundy'nin 1974 yılında arabasına binen Sherry Deatrick yaşadığı korkunç anları anlattı.

Ted Bundy Amerika'nın 7 eyalitinde işlediği vahşi cinayetler yüzünden dünyanın en saldırgan seri katilleri arasında gösteriliyor. Ted Bundy 30 kadının ölümünden sorumlu olduğunu itiraf etti, fakat Bundy'nin yaklaşık 100 kadını öldürdüğü tahmin ediliyor. Ted Bundy'nin elektrikli sandalye ile idam edilmesinin ardından 30 yıl geçmiş olmasına rağmen Bundy'nin işlediği cinayetlerin çoğu gizemini koruyor.

Sherry Deatrick adlı kadın ergenlik çağındayken erkek arkadaşı ile kavga ettiğini ve onu kızdırmak için yoldan geçen ve tanımadığı bir adamın arabasını bindiğini söyledi. Arabasına bindiği adamın seri katil Ted Bundy olduğunu tahmin edemeyen Sherry  yaşadığı o korkunç anları şu sözler ile anlattı:

" 17 yaşımdayken sevgilimle kavga ettim ve onun olduğu yerden uzaklaşarak sokağa çıktım. Sokakta ne yapacağımı bilmeden dolanırken Volkswagen araba kullanan oldukça yakışıklı gözüken bronz tenli bir adam beni gideceğim yere bırakmayı teklif etti."

Seri katil Ted Bundy'nin arabasına binen kadın yaşadıklarını anlattı - Resim: 1

" Adamın kabul etmekten biraz çekindim ve bunu anladı. Adam bana devlet üniversitelerinden birinde akademiysenlik yaptığını söyledi, bende teklifi kabul ettim."

"Ted Bundy beni eve götüreceğini söyledi ve yolda birkaç bira almak için durdu. Aldığı biradan bana ikram etti ve muhabbet etmeye başladık. Bundy bana biraz arabayla gezelim mi diye sordu, kabul ettim."

" Araba ile biraz dolaştıktan sonra arabayı tenha bir yere çekti ve beni öpmeye başladı. Beni öpmesi hoşuma gitmişti, erkek arkadaşıma hala kızgındım ve Bundy çok iyi bir adam gibi gözüküyordu."

"Öpüşürken bir anda büyük ellerini boynumda hissettim ve beni boğmaya başladı. Bundy'e ne yapıyorsun dur dedim ve arkadan 2 kişinin sesi gelmeye başladı. Bundy arkadan gelen insan seslerini duyunca arabayı çalıştırdı ve beni evimin yakınına bıraktı."

" Bir seri katilin kurbanı olmaktan kıl payı kurtulduğuma inanamıyorum. Bundy'nin beni boğmaya çalışmasının sadece garip bir fantezi olduğunu düşünmüştüm fakat o beni öldürmek için boğacakmış."

" Ted Bundy'nin arabasına bindiğimde 1974'tü ve ben 1980'li yılların ortalarına gelene kadar bir seri katilin kurbanı olmaktan kurtulduğumu ve ne kadar şanslı olduğumu bilmiyordum."