Abone Ol

Serenay Sarıkaya'nın aşkı eşinden boşanıyor!

Habertürk yazarı Esin Övet, Serenay Sarıkaya'nın gizli aşkıyla ilgili son gelişmelerini yazdı..

Serenay Sarıkaya'nın aşkı eşinden boşanıyor!

Serenay Sarıkaa ile Murat Süğlün yakalandı -FOTO GALERİ-

İşte o yazı;

UZUN süredir en merak ettiğimiz konu Serenay Sarıkaya’nın kiminle birlikte olduğuydu. İnanın bana kiminle karşılaşsam bana “Serenay’ın hayatında biri var mı? Serenay biriyle aşk yaşıyor mu?” diye soruluyordu.

SERENAY VE ÇAĞATAY’DAN SEKSİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ -VİDEO-

SERENAY VE ÇAĞATAY’DAN SEKSİ POZLAR -FOTO GALERİ


Bu bir dönem Bade İşçil için de sorulurdu. Neyse Bade evlendi de kurtuldum bu sorulardan. Şimdi de Serenay sorularından kurtulacağım. Çünkü perşembe günü Serenay, Murat Süğlün ile yakalandı. Murat Bey evli ve iki çocuk babası. Haliyle bu yakalanmayı kabul etmedi ve “Mahkemeye vereceğim” dedi. Ve hatta ilişkisini “Arkadaşız” diyerek yalanladı. Klasik. Demese zaten tuhaf olurdu. Ama tabii bu ilişki yaşanırken sessizlik yemini etmiş insanlar ikili yakalanınca ağızlarındaki baklayı ortaya döküverdiler.
Bakınız bu aşk hikâyesi aslında bilindiği gibi 1.5 sene değil 3.5 senedir inişli çıkışlı sürüyormuş.
Yani çok kez ayrılmışlar. Yeniden bir araya geldiklerini de Murat Bey, bu yaz Çeşme’de yakın arkadaşlarına “Dayanamıyoruz ayrı kalmaya. Yeniden birlikteyiz” diyerek itiraf etmiş. Serenay da ayrıldıkları dönemde Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamış. Ama Murat Bey’le bağlantıları hiç kopmamış.
Murat Bey de Serenay’ı kızdırmak ve hatta kıskandırmak için bazı isimlerle de görüşmüş. Anlayacağınız Antalya’nın tanınmış ünlü ismi biraz çapkın. İlk evliliğini de ikinci eşi Melek Hanım’a âşık olduğu için bitirmiş.

İlk eşi yabancı ve ondan bir oğlu var. İkinci eşinden ise bir kızı. Ve tam bu aralar eşi Melek Hanım’a boşanma davası açmaya hazırlanıyormuş ki, bu yakalanma olayı gerçekleşmiş. Yani evdeki hesap çarşıya uymuyor. Çünkü bu fotoğraflar mahkemede delil olarak kullanılacaktır. Anlayacağınız yine karışık bir durum yaşanıyor. Eşi Melek Hanım da boşanmak istemiyor. Bakalım neler olacak?
Bu arada Murat Bey, Antalyaspor’un üst düzey yöneticilerinden ve Antalya Midpoint’in de ortağı. Yani anlayacağınız Antalya’da çok iyi tanınıyor.

Habertürk / Esin Övet