Abone Ol

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Sen Çal Kapımı dizisi konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı dizi çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

FOX ekranlarında her çarşamba akşamı yayınlanan ve bu hafta 4. bölüm ile izleyici karşısına çıkan Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Dizinin son bölümünde Eda'nın arkadaşları ise Serkan'ın Selin'le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor. İşte Sen Çal Kapımı 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası…

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı? - Resim: 1

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan'ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin'le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan'ınsa tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş.

Eda'nın arkadaşları ise Serkan'ın Selin'le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor. Ve işler çığırından çıkıyor.