Abone Ol

Semih Yalçın: Davutoğlu, züccaciye dükkânına giren fil misali her şeyi bir anda yıkıp devirmiştir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında 'Züccaciye dükkânına giren fil misali her şeyi bir anda yıkıp devirmiştir' dedi.

MHP'den Davutoğlu'na zehir zemberek sözler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın değerlendirmelerine ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ahmet Davutoğlu'nun MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye yönelik ölçüsüz ve yakışıksız eleştirilerine verdiğimiz cevabın ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal; eski genel başkanını 'aklayan', buna karşılık bizim değerlendirmelerimizi yeren bir açıklama yapmıştır. Mahir Ünal, bizim açıklamalarımızı 'hiçbir şekilde arzu etmedikleri, siyasetin nefasetine yakışmayan, nahoş bir durum' olarak değerlendirmektedir.

ASIL NAHOŞ DURUM, BUDUR

'Siyasi bir eleştirinin hakaretle karşılık bulması kabul edilemez bir durumdur.' diyen Sayın Ünal, Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye yönelik fevkalade nezaketsiz ve tahkir edici açıklamalarını ise görmezden gelmektedir. Asıl nahoş durum, budur.

DAVUTOĞLU'NDAN GELEN ÜSLUP FUKARASI BEYANLARI SİYASETİN HANGİ 'NEFASETİNE' YAKIŞTIRDIĞINI MERAK EDİYORUZ

Hatırlatalım ki 'Önce iğneyi kendine, çuvaldızı sonra başkasına batır.' atasözü siyasette de geçerlidir. Biz Sayın Ünal'ın, Davutoğlu'ndan gelen üslup fukarası beyanları siyasetin hangi 'nefasetine' yakıştırdığını merak ediyoruz.

AHMET DAVUTOĞLU, ZÜCCACİYE DÜKKÂNINA GİREN FİL MİSALİ HER ŞEYİ BİR ANDA YIKIP DEVİRMİŞTİR

Öncelikle Sayın Devlet Bahçeli ile Davutoğlu'nun açıklamalarını yan yana koyup adalet ve insaf terazisiyle tartarak mütalaa etmek lazımdır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bir başbakan yardımcısına yeni kabinede yeniden görev verilmemesiyle ilgili soruya 'Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım.' diye gayet ölçülü, seviyeli ama ima içeren bir cevap vermiştir. Bunun karşılığı da aynı dikkatli üslupla verilmeliyken Ahmet Davutoğlu, züccaciye dükkânına giren fil misali her şeyi bir anda yıkıp devirmiştir.