Abone Ol

Selman Öğüt’ün babası FETÖ’cülerin kanalında kalp krizi geçirmiş

Habertürk ekranlarının Atatürk düşmanı yeni program konuğunun babasının FETÖ'nün yayın organı Mehtap TV'de kalp krizi geçirdiği ve örgüt elebaşı Gülen'in taziye mesajı yayınladığı ortaya çıktı.

Selman Öğüt’ün babası FETÖ’cülerin kanalında kalp krizi geçirmiş

Habertürk ekranlarında Hülya Hökenek’in sunduğu tartışma programında Selman Öğüt, önce Orta Doğu’da milyonlarca Müslümanı katleden ABD’nin Kasım Süleymani’ye yönelik saldırılarını övdü ardından Atatürk’e ‘Müslümanlara zulmedildi’ iddiasıyla saldırdı.

Öğüt,  “Kemalistler neler yaptı. Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler. İkna odalarını unuttular. Bu ülkede Müslümanlara zulüm edilmiştir” iddiasına bulunmuştu.

Öğüt’ün sözleri büyük tepki çekerken FETÖ sicili sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Selman Öğüt’ün babası Salim Öğüt, 1 Kasım 2010 tarihinde FETÖ’nün yayın organı Mehtap TV’de yayınlanan “Günışığı” programına konuk olmuş ve canlı yayında kalp krizi geçirmişti. FETÖ’nün kanalında geçirdiği kalp krizi sonrasında uzun süre yoğun bakımda kalan Selman Öğüt’ün babası Salim Öğüt, 2012 yılında hayatını kaybetmişti.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Salim Öğüt’ün hayatını kaybetmesinin ardından, Fethullah Gülen de taziye mesajı yayınlamış ve şöyle demişti: “İlmi ve faziletiyle ilahiyat camiasının mümtaz simaları arasında yer alan, hem ilahiyat fakültesinde uzun yıllar hizmet eden hem de gönül dili ve hizmet heyecanı ile halkı tenvir için koşturan Prof. Dr. Salim Öğüt Beyefendi’nin, Mehtap TV’de bir irşad programında kalp krizi geçirmesi sonrası uzun bir nekahet dönemini atlatamayarak Hakk’a yürüdüğünü üzüntüyle öğrendim.

Kendilerine Mevlâ-yı Müteal’den rahmet niyaz eder; başta ailesi olmak üzere talebe, dost ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. M. Fethullah Gülen”

(VeryansınTV)