Abone Ol

Selman Öğüt sıkışınca canlı yayını böyle terk etti

Haber Global'de Erhan Ertürk'ün sunduğu Müzakere programında tartışma yaşandı. "Mustafa Kemal Atatürk" polemiğinin konuşulduğu programda, Öğüt ile Ertürk tartıştı. Selman Öğüt tartışmanın sonunda canlı yayını terk etti.

Selman Öğüt sıkışınca canlı yayını böyle terk etti

Pelikan grubunun önde gelenlerinden olduğu iddia edilen İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt, Kemalizm'i hedef aldı. Kemalizm için "virüs" ifadelerini kullanan Öğüt ile programın sunucusu Erhan Ertürk tartıştı.

Atatürk'ün devrimlerine karşı çıkan Öğüt, "Kemalizm virüstür" dedi. Programın sunucusu Ertürk ise, "Atatürk devrimlerini tartışmaya açıyorsunuz bugün. Geri gelsin mi hilafet" diye sordu. Öğüt, bu soruyu yanıtlamadı.

"Mustafa Kemal Atatürk şu anda olsa, bu devirde yaşasa Tayyip Erdoğan'ı desteklerdi" iddiasında da bulunan Öğüt, Ertürk'ün, "Bunu bilemeyiz, speküle ediyoruz şu anda" tepkisiyle karşılaştı.

Prof. Dr. Ersan Şen'in söz alarak konuşmasıyla ortam iyice gerildi.

Bu esnada Öğüt, Ertürk'e sert sözlerle karşı çıkarken, bir ara "Otur oraya" ifadelerini bile kullandı. Ertürk'ün sakin ve kibar üslubu dikkat çekerken, stüdyoda bulunan gazeteci Özlem Gürses de Öğüt'e tepki göstererek, "bu nasıl bir çirkin üslup" diye sordu.

Selman Öğüt sıkışınca canlı yayını terk etti.

İŞTE O ANLAR: