Abone Ol

Selin Şekerci Fenerbahçelilerden özür diledi

Daha önce Emine Erdoğan’a ettiği hakaretle gündeme gelen oyuncu Selin Şekerci, bu kez Fenerbahçe’nin Hello Kitty ile sponsorluk anlaşmasını ti’ye aldı. Şekerci, daha sonra tüm Fenerbahçelilerden özür diledi.

Selin Şekerci Fenerbahçelilerden özür diledi

Twitter hesabından “Ay dur telaştan şunu yazmayı unuttum, Fenerbahçe Hello Kitty anlaşmasını gönülden tebrik tebdsjdksjsj ahahahahaha” yazan Selin Şekerci, önce söz konusu tweet’i sildi, ardından özür diledi.

ÖZÜR AÇIKLAMASI
Şekerci, “Selamlar her zaman yaptığım şakalardan birini yaparken işlerin bu duruma geleceğini düşünmediğim bir tweet’le ilgili yüzlerce hakaret duyuyorum. Şüphesiz ki amacım bir kurumu aşağılamak yada hakaret etmek değildi. Sadece ironik bir espriydi ve ayrım da gözetmedim, ayrıştırmaya da çalışmadım. Böyle bir durumda kaldığımdan dolayı büyük bir üzüntü duyuyor, bana tehdit savuranlara değil, bunu bir hakaret olarak algılayıp hassasiyet ve üzüntü yaşayan tüm Fenerbahçelilere diyebileceğim tek şey olarak, evet özür diliyorum. Keşke böyle olmasaydı, keşke basit bir şaka bu hale gelmeseydi.”

EMİNE ERDOĞAN’A HAKARET ETMİŞTİ
ATV’de yayınlanan Rengarenk isimli dizide oynayan Selin Şekerci, 2014 yerel seçimlerinin ardından “Bunların hepsi, bu yalanlar sahtekarlıklar ve gidişleri yıllar sonra film olacak ve ben Emine Erdoğan’ı oynamaya talibim:B gikkirik gikkirik" tweet’i atmış ve büyük tepki toplamıştı.