Abone Ol

Seksi voleybolcu Jaqueline Carvalho canlı yayın sırasında bayıldı

2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyatı'nda altın madalyayı boynuna takan Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan 35 yaşındaki voleybolcu Jaqueline Carvalho, ülkesinde katıldığı bir canlı yayın esnasında bayılarak yürekleri ağızlara getirdi.

Seksi voleybolcu Jaqueline Carvalho canlı yayın sırasında bayıldı

Brezilya'nın çifte olimpiyat şampiyonu voleybolcu Jaqueline Carvalho, eşinin takımının oynadığı Erkekler Superliga'nın finalinde röportaj verdiği sırada baygınlık geçirdi.

Brezilya Erkekler Voleybol Ligi Superliga'da SESI Sao Paulo ile EMS Taubate FUNVIC takımları arasında oynanan final serisinin ilk maçını izleyen isimler arasında yer alan seksi voleybolcu, mola sırasında bir muhabirle röportaj yaparken bir anda kendisini yere bıraktı.

SESI Sao Paulo'nun takım doktoru tarafından olay yerinde tedavisi gerçekleştirilen Carvalho'nun salonun sıcaklığından ötürü tansiyonunun düştüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

35 yaşındaki oyuncu, kendisiyle röportaj yapan gazetecinin atikliği sayesinde yere düşmekten kurtuldu.

Şampiyon oyuncu, ilk setin ardından verdiği röportaj sırasında, "Affedersin, kendimi kötü hissediyorum" dedikten sonra bayıldı.

Hastaneye kaldırılan Carvalho'nun kalp debisindeki ani düşüşe bağlı olarak gelişen yetersiz beyin kan akımına bağlı geçici şuur kaybı geçirdiği bildirildi.

İşte saniye saniye Jaqueline Carvalho'nun bayıldığı o anlar..