Abone Ol

Jennifer Lawrence o soruyu duyunca programı terk etti

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt, katıldıkları canlı yayınlanan radyo programında sunucunun cinsel hayatlarına dair mahrem soru sorması üzerine programı terk etti.

Jennifer Lawrence o soruyu duyunca programı terk etti

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, perşembe günü Passengers filminde rol aldığı aktör Chris Pratt ile birlikte Avustralya'da yayın yapan KIIS FM adlı radyonun canlı yayınına konuk oldu.

Hollywood'un iki ünlü ismi programda, dinleyicilerden telefonla gelen sorulara cevap verdi. Radyo programının sunucusu ünlü aktris Sophie Monk, sohbetin seviyesini düşürdü ve birlikte rol aldıkları son filmdeki sahneye lafı getirerek Hollywood yıldızlarına sataştı.

Jennifer Lawrence ve Chris, sunucunun sözü cinsel ilişki sahnesine getirmesine bozularak, Monk'a abesle iştigal ettiğini söyledi ve konuyu kapatmasını istedi.

Bu gerilimli anların hemen ardından yapılan bir telefon bağlantısında bir dinleyicinin: "Cinsel ilişkiye girdiğiniz en maceralı ve heyecanlı mekan neresiydi?" sorusunu sunucu ünlü konuklarına yöneltti.

Gelen mahrem soru karşısında Chris, 'uçakta' cevabını verirken Jennifer, "Öyle bir deneyimim olmadı, güvende olmayı seviyorum" sözlerini dile getirdi.

YAYINI TERK ETTİLER

Sunucu Monk'un gayet kişisel ve mahrem bir soruyu dillendirmesine öfkelenen Hollywood yıldızlarının tanıtımcısı, sinirli bir sesle 'teşekkürler' dedikten sonra şaşkınlık içinde kalan Monk'u ve yardımcısını hedef alan: "Seninle işimiz bitti." sözlerini sarf etti. Lawrence ve Pratt'ın stüdyoyu terk etmesi, ardından da ünlü yıldızların medya temsilcisinin tepkisi üzerine donakalan Sophie Monk ve sunucu arkadaşı Matty Acton durumu kurtarmaya çalıştı.

Matty ünlü oyuncuların yayını terk etmesinden ötürü Monk'a: "Ne yaptın sen?" diyerek eleştirince güzel sunucu: "Hiçbir şey yapmadım. Aptalca sorularla vakit harcadım ve süremiz azalıyordu. İlginç sorular sordum sadece, tüm yaptığım bu. İyi bir sohbet olsun istedim.

Kim can sıkıcı şeyler bilmek ister ki?" sözleriyle kendini savundu. Sophie Monkdaha sonra sohbet sırasında edepsizlik yaptığını kabul etti. Planlanan yayın süresini doldurmaya çalışan Monk ve Acton geri kalan sürede kendi cinsel deneyimlerinden bahsetti ve yaşananları tartıştı.