Abone Ol

Seks kaseti internette dolaşıyor!

Uzun zamandır merakla beklenen filmlerden olan ‘Kaset İşi’ filmi ve bu filmle birlikte 4 film daha bu hafta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor…

Seks kaseti internette dolaşıyor!

Kaset İşi(Sex Tape)

SEX TAPE FRAGMAN İÇİN TIKLA

Annie ve Jay iki çocuk sahibi, mutlu evlilik süren bir çifttir. Ama her uzun süreli ilişkide olduğu gibi cinsel hayatları durağanlaşmıştır, birbirlerine ilişkilerinin başındaki kadar yakın değildirler. Bir gün Annie, seks hayatlarına hareket katmak için sevişmelerini videoya kaydetmeyi teklif eder, Jay de kabul eder. Gece çok iyi geçer ama ufak bir sorun vardır: videoyu kaydettikleri tablet aynı programı kullanan diğer cihazlara da bu videoyu otomatik olarak yollar. Sabah uyandıklarında videoyu silmek için artık çok geçtir! Şimdi tek hedefleri videolarının yollandığı diğer insanların tabletlerini ne pahasına olursa olsun ele geçirmektir!

Yönetmenliğini Jake Kasdan ın üstlendiği komedi filminin başrolleri Cameron Diaz ve Jason Segel paylaşıyor.

Şipşak Anadolu

Kasabanın en zengini ve çapkını beyaz eşya dükkanı sahibi Hüseyin,
kasabaya yeni eşyalar getirdiğinde; alttan soğutmalı klima, çift kapılı Buzdolabı gibi kasabaya yeni eşyalar getirildiğinde kasabalıya tanıtım yapar. Bir seferinde Hüseyin in yolu iki Rus Kız la (Cicişler) kesişir. Cicişler e çarşaf giydirerek kasabaya getirir.

Filmin yönetmenliğini Şenel Aldı yaparken oyuncu kadrosunda Cengiz Küçükayvaz , Erdal Tosun , Gökçe Özyol , Serkan Şengül , Orçun Kaptan ile birlikte Cicişler diye bildiğimiz Esra ve Ceyda kardeşler de film de rol alıyorlar.

Ninja Kaplumbağalar(Teenage Mutant Ninja Turtles)

New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmak üzeredir; zira Shredder ve Foot Clan örgütü, polisten politikacılara kadar her türlü resmi birimi tek elden kendi istedikleri gibi yönetmeye başlarlar. Bu şehri karanlıktan kurtaracak kahramanlara ihtiyaç vardır. Sıradışı ve görünüşlerindne dolayı toplum dışına itilmiş 4 erkek kardeş şehrin diplerinden, Ninja Kaplumbağalar olarak ortaya çıkar. Kimsenin beklemediği bu hamleyle kaplumbağalar, şehri Shredder’ın şeytani emellerinden kurtarmak için korkusuz muhabir April O’Neil ve sakar kameramanı Vern Fenwick ile işbirliği yapar.

Filmin yönetmenliğini Wrath of the Titans (2012), Battle Los Angeles (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, senaryo Kevin Eastman ve Peter Laird ın yarattığı karakterlerin kökenine inme amacını taşıyor. Güzel yıldız Megan Fox ise karşımıza April O Neil karakterleriyle çıkacak. Maceraları televizyona sıçradıktan sonra 1980 lerin en popüler çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağlar bu yapımla beşinci kez beyazperdeye geliyor. Filmin senaryosunu 21. yüzyıla Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty taşırken, yapımcılığı ise Michael Bay üstleniyor.

Körlük(Blind)

Görme duyusunu kaybedince eve kapanan bir kadın yazarın aklını da kaybetmemek için gerçekliğe sıkı sıkı sarılma mücadelesini işleyen, gerilimli olduğu kadar mizah unsurlarını da kullanan bir dram. Görüntü yönetmenliğini Dogtooth / Köpekdişi’nin de kameramanlığını üstlenen Thimios Bakatakis’in yaptığı ve yalnızca görme değil yazma ve yalnızlık üzerine de bir film olan Körlük, gerçeküstü atmosferi, seyrek diyalogları ve sürprizli mizahıyla son derece özgün. “Filmde körlük nasıl gösterilir? En bariz yöntem ekranı karartmak, izleyiciyi sesle yönlendirmek olacaktır. (…) Bense çokça, bir ayrıntıyı soyutlama ya da bir görüntüyü daha fazla tutma yoluyla görsel beslemeyi kısıtladım. Filmin biçimi ve biçeminin kilidi bu oldu.

Filmin yönetmenliğini Eskil Vogt yaparken oyuncu kadrosunda Vera Vitali , Ellen Dorrit Petersen , Henrik Rafaelsen gibi isimler var.

İnsan Avı(A Most Wanted Man)

Yarı Çeçen yarı rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.

Control ve The American filmlerinin yönetmeni, ünlü video sanatçısı Anton Corbijn in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Rachel McAdams, Robin Wright ve Philip Seymour Hoffman paylaşıyor.

CAMERON DİAZ'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA