Abone Ol

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah Arasında Global Call Tartışması

Türkiye'de devam eden orman yangınları için başlatılan 'Help Turkey' kampanyasını desteklemediğini belirten besteci ve söz yazarı Şehrazat'a, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan tepki geldi.

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah Arasında Global Call Tartışması

Türkiye’nin tatil bölgelerinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken, çalışmaların yetersiz olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Twitter’dan başlattıkları ‘Help Turkey’ kampanyası ile yabancı ülkelerden Türkiye’ye yardım çağrısında bulundu.

Bu etiket altında 2 milyona yakın tweet atılırken, kampanyaya ünlü isimler de destek verdi. Ancak kampanyaya destek vermeyen besteci ve söz yazarı Şehrazat ile oyuncu Farah Zeynep Abdullah arasında kampanya nedeniyle gerginlik yaşandı.

“YARDIM ÇAĞRISI ÇOK AĞRIMA GİTTİ”

Şehrazat Twitter hesabından bir paylaşım yaparak “Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım” dedi.

“ONUR İÇİN YAŞAMAK NE ALAKA?”

Söz yazarının bu paylaşımına Farah Zeynep Abdullah cevap verdi. Abdullah, “Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka?” diye sordu.

“SİZ NE ANLARSINIZ…”

Farah Zeynep Abdullah Şehrazat’tan ilginç bir yanıt aldı. Şehrazat bu tepkiye “Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem” dedi.

Bunun üzerine Abdullah’ın verdiği yanıtlarla Şehrazat’ı tiye alması sosyal medyada gündem oldu.

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah Arasında Global Call Tartışması - Resim: 1