Abone Ol

Sefer'in Sema'yı kıskandırması sosyal medyayı salladı

6 Ocak 2016 Çarşamba sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Poyraz Karayel yer aldı.

Sefer'in Sema'yı kıskandırması sosyal medyayı salladı

Poyraz Karayel Sefer’in Sema’yı kıskandırması, Azra Akın’ın diziye geri dönmesi ve Selin ile Poyraz’ın düeti ile ses getirdi. Dizi 29,56 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi’nde program etiketi #MüslümanDediğin’di. Mezhep ayrılıkları ve müslümanlık ile ilgili yorumların Twitter’da paylaşıldığı program 12,94 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber, gündem ile ilgili yorumlar ve #isteristemez etiketiyle paylaşılan görüşlerle konuşuldu. Program, 11,53 Somera Rating alarak sosyal medyada 3. oldu.

En çok konuşulan 4. yapım İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat oldu. Günün ilk saatlerinde Twitter kullanıcılarıyla etkileşim sağlamayı başaran haber bülteni ülke gündemiyle ilgili iletilerle ses getirerek 5,38 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

4 Büyükler Salon Turnuvası, efsane futbolcuların performanslarıyla ses getirmeye devam ediyor. Turnuva 3,45 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Sefer'in Sema'yı kıskandırması sosyal medyayı salladı - Resim: 1