Abone Ol

Sedat Peker'in Videosunu Yayınladığı Serdar Ekşi Kimdir?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, notlarında bahsettiği Erdoğan'ın yeğeniyle evli olan Serdar Ekşi'nin kim olduğu merak konusu oldu.

Sedat Peker'in Videosunu Yayınladığı Serdar Ekşi Kimdir?

Son zamanlar video paylaşım platformu YouTube’de yayınladığı videolarla gündem olan suç örgütü lideri Sedat Peker yeni bir video daha yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak bugün yayınladığı videoda görüntülü görüştüğü ve adının Serdar Ekşi olduğu belirtilen kişi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Yayımladığı videolarla Türkiye gündemine oturan Sedat Peker, youtube hesabından Serdar Ekşi ile olan görüşmesine dair yeni bir video paylaştı. Videoda Sedat Peker ile Erdoğan'ın yeğeninin eşi olan Serdar Ekşi'nin görüşmesi yer alıyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeğeni ile evli olan Serdar Ekşi, LazOil Enerji şirketinin sahibi olarak görülüyor.


"TIR'LAR İLE GÖNDERİLDİĞİ BASINA YANSIMIŞ"

Peker'in notlarında bahsettiği Serdar Ekşi, ''City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı'na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR'lar ile gönderildiği basına yansımış'' notunu almıştı.

Peker, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"YAPTIĞIN HER ŞEYİ BİLİYORUM, GÖRÜŞECEĞİZ"

Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi.

Serdar Ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz.