Abone Ol

Sedat Peker Açıkladı, Veyis Ateş Sessizliğe Büründü

Veyis Ateş hakkındaki iddialar için aylar geçmesine rağmen suç duyurusunda bulunmamış konu gündeme gelince de sert bir çıkış yapmıştı. Ateş, Sedat Peker’in cevabından sonra yine sessizliğe gömüldü.

Sedat Peker Açıkladı, Veyis Ateş Sessizliğe Büründü

Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği iddialarının gündeme gelmesinin ardından konuya ilişkin suç duyurusunda bulunarak konunun araştırılmasını isteyeceğini söyleyen Veyis Ateş’ten aylardır ses çıkmamıştı.

Aradan geçen 3 ayın ardından hala suç duyurusunda bulunmaması gündeme gelen Ateş, topu Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil tartışmasına atmaya çalıştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve şu anda BAE’de olduğu tahmin edilen Sedat Peker ise Veyis Ateş’e "Seni uyarıyorum, bu işlerden uzak dur. Yoksa tekrardan seni top 10 listesine alacağım." diyerek cevap verdi.

Peker’in tepkisinin ardından Ateş yine sessizliğe gömüldü.

SES SOLUK ÇIKMIYOR…

Öte yandan sesi soluğu çıkmayan iki isim daha sosyal medyanın gündeminde.

Cem Küçük ve Rasim Ozan Kütahyalı…

Sedat Peker’in daha önceki paylaşımlarında yer verdiği isimlerden Cem Küçük, sessizliğini koruyan isimlerden. Peker, Küçük’ün haber yapmak için büyük paralar aldığını belirtirken “Cem Küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin” ifadelerini kullanmıştı.

Yeniçağ

Peker, Veyis Ateş ve Cem Küçük’ün adının geçtiği Paramont Hotel’de Rasim ozan Kütahyalı’nın da bedava kaldığını belirtmişti. Sedat Peker ROK’un da Sezgin Baran Korkmaz’ın ekibinden olduğunu dile getirmişti.

Peker’in iddialarına cılız cevaplar veren ikiliden uzun zamandır ses çıkmaması da son günlerin tartışılan konuları arasına girdi.