Abone Ol

Sedat Peker'in İfşa Videoları Rekora Koşuyor: 10 Milyondan Fazla İzlendi

Sedat Peker'in gündeme bomba gibi düşen videoları her geçen gün daha da fazla izleniyor.

Sedat Peker'in İfşa Videoları Rekora Koşuyor: 10 Milyondan Fazla İzlendi

İlk olarak Karadağ’a yerleşen ve burada yayınlamaya başladığı videolarla büyük yankı uyandıran ardından da Dubai‘ye giden Sedat Peker’in henüz dördünü yayımladığı ve devamının geleceğini belirttiği videoları Youtube‘da izlenme rekorları kırıyor.

Son zamanlarda Google aramalarında en çok ‘Sedat Peker nerede ve hangi ülkede?’ sorgulaması yapılıyor.

YOUTUBE’DA REKOR İZLENME!

İzleyici sayısının her bölümde arttığı videolarda Sedat Peker’in hangi ülkede merak konusuydu.

Google aramalarında da en çok Sedat Peker‘in nerede ve hangi ülkede olduğu sorgulanırken, Dubai‘de olduğunu açıklayan Sedat Peker‘in Youtube’daki “Reis Sedat Peker” hesabından yayımladığı 4 videonun izlenme sayısı şimdiden 10 milyonu aşmış durumda.

Sedat Peker'in İfşa Videoları Rekora Koşuyor: 10 Milyondan Fazla İzlendi - Resim: 1

BALKANLAR’DAN AYRILDI

İddialara göre, 2018 yılında yurt dışına çıkan Sedat Peker uzunca bir süre Ukrayna‘da kaldı.

Peker bu ülkedeyken de sosyal medyada yayınladığı videolarla takipçilerine mesaj veriyordu.

Daha sonra Makedonya‘ya kaçan Peker daha sonra hakkındaki soruşturmayı haber alınca sahte pasaportla Karadağ, Kosova ve Arnavutluk‘a geçişler yaptığı daha sonra ise Balkanlar‘da ayrıldığı iddia edildi.

SUÇLAMALARDA BULUNUYOR

Türkiye’de suç örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken Balkanlar‘dan ayrıldığı belirtilen Sedat Peker bir dizi video yayınlayarak operasyonlarla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar hakkında suçlamalarda bulundu.

DUBAİ’DE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yayınladığı videoda Birleşik Arap Emirlikleri‘nin Dubai Emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye’ye dönmeyeceğini belirtti.

Peker, “Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem… Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim. Dubai’deyim. Diyet olarak parmağımı koyduğum her şeye sadığım. İki tane müfettiş yollayın buraya. Yalan makinesi alıp gelsinler. Kamerayı açıp makineye bağlayın beni. Yalan söylediğimde parmağımı keselim. Ben ‘Parmaksız Sedat’ olarak anılmayı göze aldım da lütfedip 2 müfettiş yollamayı da siz göze aldın.” ifadelerini kullandı.