Abone Ol

Sedat Peker'le Poz Verip Hava Atan Ünlüler Instagramda Temizliğe Başladı

Sedat Peker’e yakın ünlü isimlerin paylaşımlarını birer birer silmesi dikkat çekti.

Sedat Peker'le Poz Verip Hava Atan Ünlüler Instagramda Temizliğe Başladı

Barış Terkoğlu“Bari İsmail Türüt’le Seda Sayan istifa etsin!” yazısında, bir dönem koruma polisi dahi verilen Sedat Peker’e yakın sanatçıların paylaşımlarını sildiğini anlattı.

Terkoğlu yazısında, “Dün bir kısmını arşivlediğim o geçmiş görüntüleri yeniden gözden geçirdim. Sedat Peker’in resmi sitesinde her şey olduğu yerde duruyordu ama… Gelgelelim, yıllardır ‘Sedat Peker’e yakın olma’nın övünç kaynağı yapıldığı o deliller, sosyal medyadan birer birer silinmeye başlamıştı” dedi.

Terkoğlu’nun yazısının ilgili bölümü şöyle:

Polisin Peker için hazırladığı dosyada, çevresindeki sanat camiasının kalabalıklığı, yargının bile gözünü kamaştırıyordu. 15 Kasım 2004 tarihli Sabah gazetesi, polis fezlekesindeki 'Peker dostu sanatçılar'ı şöyle aktarıyordu: 'Ebru Gündeş, Hande Yener, Emel Müftüoğlu, Elif Karlı, Seda Sayan, Davut Güloğlu, İsmail Türüt, M. Ali Erbil, Stelyo Pipis, Bülent Serttaş, Demir Karahan, Onur Sarıkaya…'

Milliyet gazetesinin eki olan 'Şehrin En İyileri'nin 2017 yılında düzenlediği ödül töreninde 'En Hayırsever İşadamı' ödülünü Selda Alkor’un elinden o almıştı. Mekân Oscarları ya da Quality gibi adlarla her yıl düzenlenen, sponsorlu ödül gecelerinde, kimi elinde ödül, kimi hatırlı konuk olarak, 'ünlü”lerle poz veriyordu. Yakın dostu Oktay Kaynarca başta olmak üzere; Serdar Ortaç’tan Alişan’a, Cengiz Kurdoğlu’ndan Erkan Petekkaya’ya, yan yana çektirdiği fotoğraflar hızla sosyal medyada paylaşılıyordu.

Dün bir kısmını arşivlediğim o geçmiş görüntüleri yeniden gözden geçirdim. Sedat Peker’in resmi sitesinde her şey olduğu yerde duruyordu ama… Gelgelelim, yıllardır 'Sedat Peker’e yakın olma'nın övünç kaynağı yapıldığı o deliller, sosyal medyadan birer birer silinmeye başlamıştı.