Abone Ol

Sedat Peker'den Müebbet Hapis İsteyen Savcıya Yanıt: Ezik miyim?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisi için düzenlenen iddianamede istenen müebbet hapis cezasını eleştirdi.

Sedat Peker'den Müebbet Hapis İsteyen Savcıya Yanıt: Ezik miyim?

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, kendisi için düzenlenen iddianamede istenen cezayı eleştirdi. "300 - 500 sene ceza istemişler" yazan Peker, "Bazı şahıslara 5.000 sene 10.000 sene ceza istenirken bu istenen ceza bana hiç yakışmadı" dedi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun 'Sedat Peker ve suç örgütüne' yönelik yürüttüğü soruşturma tamamladı. İddianamede Peker için ağırlaştırılmış müebbet ve 262 yıl 8 aydan, 392 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir dizi ileti paylaşan Peker, "Hakkımda bir dava açılmış, bir tane ağırlaştırılmış müebbet hapis ayrıca da 300 - 500 sene de ceza istemişler. Vallahi bana hakaret etselerdi bundan daha iyiydi. Bazı şahıslara 5.000 sene 10.000 sene ceza istenirken bu istenen ceza bana hiç yakışmadı" diye yazdı.

Peker ayrıca "300 sayfalık iddianamede bir tane maddi delil olmaz mı ? Ses kaydı yok, ortam dinleme kaydı yok , suçlanan kişilerle suça dair hiçbir temasım yok." ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'den Müebbet Hapis İsteyen Savcıya Yanıt: Ezik miyim? - Resim: 1