Abone Ol

Sedat Peker'den 8. Video: Reşat Hacıfazlıoğlu ile Görüştüğü Anları Paylaştı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Soylu'nun arkadaşım dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı.

Sedat Peker'den 8. Video: Reşat Hacıfazlıoğlu ile Görüştüğü Anları Paylaştı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk canlı yayınında "Tanırım, arkadaşım" dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmesini paylaştı.

YouTube üzerinden yeni bir video yayımlayan Peker, Reşat Hacıfazlıoğlu’yla yaptığı konuşmayı paylaştı. Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Berat Albayrak ve kendisiyle olan ilişkiler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Videoda Reşat Hacıfazlıoğlu telefonu "Reisim ne yapıyorsun" diyerek açıyor. Peker ise Soylu'ya yönelik "Bizimki ne yapıyor?" diye soruyor. Hacıfazlıoğlu ise "Sıkıştırdılar onu" diyerek karşılık veriyor. Peker, böyle bir açıklama beklediğini belirterek "Pislik demesi oldu mu?" diye soruyor. Hacıfazlıoğlu ise "Onu ağzından kaçırdı herhalde. Yardımcısı Ahmet abiyle görüştüm 'öyle bir şey yapması mümkün değil ağzından kaçırdı herhalde' dedi" diyor. Peker, "Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var neden böyle yaptı" diye soruyor. Hacıfazlızoğlu, "Sen Ağar'a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim" diye karşılık veriyor.

İŞTE O VİDEO


NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker’in bir dizi video ile gündeme getirdiği iddialar üzerine geçen hafta önce TRT Haber’e, dün ise Habertürk’e canlı yayına çıkmıştı. Hakkındaki iddiaları reddeden Soylu’ya bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli destek vermiş, Soylu da Bahçeli’ye teşekkür etmişti.

Peker, Soylu'nun açıklamalarının ardından "Reşat Hacıfazlıoğlu’yla HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?" demişti.

Peker, bugün attığı tweette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek, “Saat akşam altıda sana bir hediyem var” demiş, mecazi anlamda ‘etlerini parça parça koparacağını’ daha önce söylediğini belirtmişti.

REŞAT HACIFAZLIOĞLU KİMDİR?

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in akrabası olduğunu söylediği Reşat Hacıfazlıoğlu, Gaziosmanpaşa'da Gopark adlı AVM'nin de sahibi. Reşat Fazlıoğlu’nun yeğenlerinin Soylu ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Tele 1’in gündeme getirdiği fotoğrafta, AKP’nin Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi’nde, Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptığı dönemde Sedat Fazlıoğlu ile görülüyordu. Sedat Fazlıoğlu'nun Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni olduğu belirtilmişti.

Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 tarihinde Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı ve yerel medyada buna ilişkin fotoğrafın yayınlandığı ortaya çıkmıştı.