Abone Ol

Sedanur'un ölüm nedeni ne, otopsi raporu çıktı mı?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programın bu gün yayınlanan bölümünde Sedanur ile ilgili bilgilere yer verildi.

Sedanur'un ölüm nedeni ne, otopsi raporu çıktı mı?

Kars Valisi Rahim Doğan’ın Güzel ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu açıklandı. Kars’a canlı yayın ile bağlanıldı.

Tutuklananların sayısının üçe çıktığı açıklandı. Müge Anlı, “Sedanur bulunduğu zaman, cinsel istismar olup olmadığı bakar bakmaz anlaşılacak durumda değildi.

Araştırılma yapıldıktan sonra bu belli olur. Cinayetin nasıl işlendiği dahi görür görmez anlaşılacak durumda değildi.Ölüm nedeni otopsi sonucu belli olunca açıklanacak” dedi.

İşte o video...

SEDANUR'UN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU MU?

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, "Soruşturma çerçevesinde gerek şüphelilerden birinin itirafları gerekse klasik otopsi bulgularına göre Sedanur Güzel'in öldürüldüğü belirlenmiştir.

Cinsel istismarın bulunup bulunmadığı ise patolojik inceleme sonucu belirlenebilecektir. Bu inceleme devam etmektedir." bilgisi paylaşıldı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı, Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığını bildirdi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in cesedinin 23 Eylül günü aynı köye 1 kilometre mesafede taşların altına gizlenmiş olarak bulunduğu hatırlatıldı.

Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 kişinin daha tutuklandığı aktarılan açıklamada, bu kişilerin ceza infaz kurumuna gönderildiği kaydedildi. Olayla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldiği açıklandı.