Abone Ol

Seda Sayan'dan Seren Serengil yorumu: Temiz kalpli kız, kullanıldı

Seda Sayan bugünkü programında Gülben Ergen'in şikayetiyle hapis cezası alan Seren Serengil hakkında konuştu.

Seda Sayan'dan Seren Serengil yorumu: Temiz kalpli kız, kullanıldı

Show'de Seda Sayan'ın programına Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman programa telefonla bağlandı.

Seda Sayan Seren Serengil'e Gülben Ergen'in şikaketi sonrası verilen hapis cezayla ilgili konuştu. Sayan şunları söyledi:

"Herkes konuştu. Biz konuşmadık diye de eleştirildik. Niye konuşmadık, bizim konumuz değildi. Seda Abla bana bunu sorma diyorsa, saygım var. Seren kullanıldı. Aslında çok temiz kalpli bir kız. Benim yapımcım 'konuşma' dedi mi, konuşmuyorum. Cengiz Semercioğlu gerçekten isteseydi, Seren Serengil'i sustururdu. Ama yapmadı."

Seren Serengil ise canlı yayına bağlanarak şunları söyledi:

"Benim konuşma yasağını deldiğim iddia ediliyor. Ben konuşma yasağını delmedim. İftira ve hakaret edemem. Her haber doğru. Bütün programlarda çıkan haberler doğru. Bunlar ispatlı ve doğru. Ben konuşmaya devam ettiğim şeyler programın içeriğiyle ilgili. Bu karar tamamen haksızlık. Cezaevinden çıkar çıkmaz dava açacağım. Seda abla beni seviyorsan... Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı... Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım. Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda kimseye iftira atmadım."