Abone Ol

Seda Sayan'da Yoğurtçu Bayram şoku: Meral'in çocuğunun babası...

Show Tv'de yayınlanan Seda ve Uğur adlı programda Meral çocuğunun babasının kim olduğunu merak ediyordu. Seda Sayan 22 Kasım 2017 çarşamba günü programında Meral'in çocuğuna DNA testi yapıldı. Peki Meral'in babası Yoğurtçu Bayram mı?

Seda Sayan'da Yoğurtçu Bayram şoku: Meral'in çocuğunun babası...

Çocuğunun babasını bulmak için Seda Sayan'ın programına başvuran Meral sonunda gerçeği öğrendi. Canlı yayına 14 yaşındaki çocuğa DNA testi yapıldı ve Meral'in çocuğunun babasının kim olduğu ortaya çıktı. Çocuğun babasının ve kızlarının maskeyle canlı yayına katılması ise dikkatleri üzerine çekti.

Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programında şok bir itiraf yaşandı. İbrahim Bey, üçüncü çocuklarının kendisinden olmadığını iddia etmiş ve 3 kez DNA testi yaptırmıştı. Meral Hanım da yapılan DNA testlerine güvenmediği için canlı yayına gelmişti.

BABASI MERAL HANIMA TECAVÜZ ETTİ

Meral Hanımın 3. çocuğunun yoğurtçuluk yapan Bayram Bey'den olabileceği iddia edilmişti. Meral Hanım bu iddiaları her seferinde reddetmişti ama DNA testinden çocuğun kocasından olmadığı kesinleşince canlı yayında fenalaştı. Meral Hanım, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle beraber oldu, çocuk ondan olabilir" deyince stüdyo buz kesti.

CANLI YAYINDA DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI

Canlı yayında DNA testi sonuçlarını açıklayan Seda Sayan'ı şoke etti. Meral'in çocuğunun babası ona 15 yıl önce tecavüz eden Yoğurtçu Bayram çıktı.

Seda Sayan'da Yoğurtçu Bayram şoku: Meral'in çocuğunun babası... - Resim: 1