Abone Ol

Seda Sayan ile Erkan Çelik nişanlandı mı?

Şarkıcı Seda Sayan ile aşk yaşadığı iddiasıyla sık sık gündeme gelen Erkan Çelik, Marka İstanbul'da sahne almaya başladı.

Seda Sayan ile Erkan Çelik nişanlandı mı?

SEDA SAYAN’DAN ELLE’YE CESUR POZLAR.. FOTO GALERİ

Her hafta çarşamba akşamları Çoşkun Yıldız ile sahneyi paylaşacak olan Erkan Çelik\'i ilk gecesinde Seda Sayan\'da yalnız bırakmadı. Gecenin konukları arasında yer alan türkücü Berdan Mardini eşinin hazırladığı sürpriz partiyle doğum gününü kutladı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelik, Seda Sayan ile nişanlandıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı. Çelik, bununla ilgili, "Şimdiye kadar hakkımızda yazılan tüm haberler yalandır. Aşk yaşadığımız, nişan yaptığımız doğru değil" diye konuştu.

SEDA SAYAN’IN MUHTEŞEM EVİ.. FOTO GALERİ

Erkan Çelik sahnede şiirlerini okurken, arabesk müziğinin sevilen ismi Çoşkun Yıldız, şarkılarıyla Çelik\'e eşlik etti. Seda Sayan, hareketli şarkılarda oturduğu yerden ayağa kalkarak eğlenceye ortak oldu.

SEDA SAYAN’DAN KOPARTAN PİSTON DÜŞTÜ ŞAKASI -VİDEO-

Çelik, nişanlandıkları konuşulan Seda Sayan\'a sahneden "Gönüllerin sultanı" diyerek seslendi. Gecede şampanyalar ardı ardına patlatıldı. Deniz Akkaya, Şeyda Çoşkun ile aşk yaşayan ve son olarak da ismi Hadise ile anılan iş adamı Ozan Çelik geceye katılmazken 11 tane şampanya açtırarak adeta şov yaptı.

Erkan Çelik\'i izlemeye gelen Berdan Mardini, sahnede 35\'inci yaş gününü kutladı. Eşi Fotoş Mardini tarafından organize edilen sürpriz partide üzerinde Mardini\'nin eşi Fatoş, oğlu Miran ve yeni doğacak bebeğinin ultrason görüntülerinin bulunduğu pasta türkücüyü şaşırttı.

AKŞAM

SEDA SAYAN’IN MAYOLU POZU.. FOTO GALERİ

SEDA SAYAN BOTOX YAPTIRDI.. FOTO GALERİ