Abone Ol

Seda Sayan, Ebru Yaşar'ın Programını Elinden mi Aldı?

Yeni Birlik yazarı Aslı Sertdemir, Demet Akalın ve Alişan’ın programının bitmesinin ardından Ebru Yaşar'la anlaşıldığını ancak Seda Sayan'ın araya girerek programı aldığını iddia etti.

Seda Sayan, Ebru Yaşar'ın Programını Elinden mi Aldı?

Seda Sayan'ın yıllardır ekranlarda olduğunu ve izleyicilerin sıkıldığını belirten Aslı Sertdemir, Demet Akalın ve Alişan'ın sabah programının bitmesinin ardından Ebru Yaşar'la imza aşamasına gelindiğini ancak Seda Sayan'ın araya girdiğini yazdı.

Sertdemir yazısında;

''Demet Akalın ve Alişan’ın sabah programının bitmesiyle birlikte, yeni isimlerle görüşmelere başlanmıştı. Bu isimler arasında öne çıkan ve imza eşiğine gelen kişi Ebru Yaşar’dı. Hatta Ebru Yaşar’a partner arayışına bile girilmişti. Seçeneklerden biri de programa Alişan ile devam etmekti. Yaşar görüşmelerini p rofesyonelce sürdürürken… Meğer Seda bacımız da boş durmuyormuş. Her zamanki gibi hatır gönül ilişkilerini son derece ustaca kullandı.

Veeee yine yapacağını yaptı. Programı aldı!  Hoş, aldı ne oldu?  Çıkan yorumlara bir bakın. Herkes Seda Sayan’dan çok sıkılmış, bıkmış. Tek iyi yorum yok. Millete gına gelmiş. Kadın yıllardır televizyonda... Bir nesil Seda Sayan izleyerek büyüdü. Joker eleman gibi her formatı denedi. Yarışma, gündüz, gece, evlilik, eğlence, jüri bile oldu. Sadece programı olsa iyi… Reklam giriyor yine Seda, ürün tanıtıyor. Yolda yürüyoruz, Seda bacımız reklam panosundan bize sırıtıyor. Instagramı açıyoruz  canlı canlı ameliyat oluyor.'' ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın.