Abone Ol

Savaşçı dizisi 12. bölümde kahramanlar iş başında!

FOX'un sevilen dizisi Savaşçı ekrana gelen 11. son bölümüyle nefesleri kesti. Heyecanın eksilmediği Savaşçı dizisinde kahramanlar yine görevleri başında alın teri döktüler. Savaşçı dizisinin merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Savaşçı dizisi 12. bölümde kahramanlar iş başında!

Helikopterin yere çakılmasıyla ölüme yaklaşan savaşçı kahramanların haberi şok etkisi yarattı. Kahramanların ölüme bu kadar yaklaşmaları durumun kritik olduğunu izleyicilere gösterdi.

Savaşçı dizisi 11. bölümüyle ekranlara geldi. Savaşçı kahramanlar son bölümde ölümle burun buruna geldi. Onları bu darbeden kimler nasıl kurtaracak? Enkaza ulaşmak ve kahramanları kurtarmak o kadar da kolay olmayacak..

SAVAŞÇI DİZİSİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopter yere çakılırken, kahramanlar ölüme hiç olmadığı kadar yakın. haber Ankara’da da şok etkisi yapar. General Ahmet Kutalmış, helikopter enkazına ulaşılması için tüm olanaklarını hiç zaman kaybetmeden harekete geçirir.  Ancak, Albay ve arkadaşlarına ulaşmak için harekete geçen başkaları da vardır! “Doktor” avına yaklaşırken, Kılıç Timi, aldıkları haberle çılgına dönmüş halde, enkaza ulaşmak için zamana karşı bir savaşa girer. Canları pahasına o enkaza ulaşacaklardır. Ölüm sessizliği içinde, bir kez daha, dağlar Kılıç’ın sesiyle yankılanır: “Sağ ya da Şehit! Biz geride adam bırakmayız!"

Savaşçı 12. Bölümüyle, Pazar 20.00’de FOX'ta!