Abone Ol

Savaşçı 15. bölüm fragmanında büyük soru işareti: Murat teğmen ölecek mi?

FOX'un fenomen dizisi Savaşçı’nın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı dizisinin 15. bölümünde neler olacak? Murat Teğmen’in operasyon sırasında kendini öne atması ölümüne mi neden olacak?

Savaşçı 15. bölüm fragmanında büyük soru işareti: Murat teğmen ölecek mi?

Dün akşam Fox TV ekranlarında Savaşçı rüzgarı esti, Savaşçı’nın son bölümünde heyecan dolu gelişmelerin yanında duygusal anlar da yaşandı. Doktor’un gemisini elinden kaçıran Kılıç Timi büyük üzüntü yaşıyor.

Maddi sıkıntısı artan Aslı ise çok sevdiği şoförü Kubilay’ı işten çıkarmak zorunda kalıyor. Kılıç Timi’nin sınır ötesi operasyonu başlarken, Doktor’un silah deposuna operasyon düzenleniyor.

SAVAŞÇI 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı’nın 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Savaşçı dizisinin 15. bölümünde neler olacak? Murat Teğmen’in operasyon sırasında kendini öne atması ölümüne mi neden olacak? Savaşçı’nın 15. bölüm fragmanı çıktığı andan itibaren haberimizde olacak.

SAVAŞÇI’NIN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Doktor, Kopuz Albay'ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor'un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan'ın Kılıç Timi'nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan'ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır. Aşağıdaki link üzerinden Savaşçı dizisinin 14. bölümünü tam olarak izleyebilirsiniz.

Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.