Abone Ol

Şarkılar Bizi Söyler programına Ebru Yaşar damgası! Ebru Yaşar'ın Konuk Olduğu Sezon Finali Reyting Rekoru Kırdı

Kanal D ekranlarının sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, dün akşam yayınlanan 53. bölümüyle, sezon finali yaptı. Geceye Ebru Yaşar şarkılarıyla damga vurdu.

Şarkılar Bizi Söyler'e Ebru Yaşar damgası! Ebru Yaşar'ın Katıldığı Sezon Finali Reyting Rekoru Kırdı

Reytinglere Ebru Yaşar damgası

Ebru Yaşar'ın sezon finaline konuk olduğu Şarkılar Bizi Sözler, reytinglere de damga vurdu. Ebru Yaşar'ın performansıyla damga vurduğu Şarkılar Bizi Sözler sezon finali; Total ve 20+ABC1 kategorilerinde 4'üncü ve Ab kategorisinde de 5'inci olarak, sezon başından beri en çok izlenen bölüm oldu.

TOTAL'de ve ABC'de 4'üncü oldu

18 Haziran 2022 Cumartesi gününün reyting sonuçlarına göre;

Total kategorisinde; TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star birinci, Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show ikinci, FOX Ana Haber Hafta Sonu üçüncü, Kanal D'nin başarılı müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler dördüncü ve Show Ana Haber beşinci oldu.

AB kategorisinde; Survivor All Star birinci, Güldür Güldür Show ikinci, FOX Ana Haber Hafta Sonu üçüncü, Survivor Ekstar dördüncü ve Şarkılar Bizi Söyler beşinci oldu.

20+ABC1 kategorisinde ise; Survivor All Star birinci, Güldür Güldür Show ikinci, FOX Ana Haber Hafta Sonu üçüncü, Şarkılar Bizi Söyler dördüncü ve Survivor Ekstra beşinci oldu.