Abone Ol

Sapık öğretmen derste kız öğrencinin etek altı görüntüsünü çekti

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir öğretmen, kız öğrencisini masasına çağırarak gizlice etek altı görüntülerini çekti. İğrenç taciz anları internette yayılınca Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve öğretmenin görevden alındığını duyurdu.

Sapık öğretmen derste kız öğrencinin etek altı görüntüsünü çekti

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir öğretmen, kız öğrencinin etek altı görüntüsünü çekerken başka bir öğrenci tarafından kameraya alındı.

Ekvador'un Quevedo şehrinde bulunan bir lisede bir öğretmen kız öğrencinin etek altı görüntülerini çekerken başka bir öğrenci de öğretmenin görüntülerini çekti.

İĞRENÇ TACİZ KAMERADA

Görüntünün internet üzerinden yayılmasından sonra Eğitim Bakanlığı öğretmenin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Görüntüde kız öğrenci öğretmenin masasına doğru giderken öğretmen eline telefonu alıp elini aşağı doğru sarkıtıyor.

Öğrenci öğretmenin masasında durduğunda; öğretmen telefonunu öğrencinin iki bacağının arasına gelecek şekilde ayarlıyor. O anlar bir başka öğrencinin telefon kamerası tarafından kaydediliyor.

ÖĞRENCİLERE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLECEK

Eğitim Bakanlığı öğretmenin görevinden alınmasının yanı sıra sınıfta bulunan diğer öğrencilere psikolojik destek verileceğini söyledi.