Abone Ol

Sanatçı Burçin Orhon Kredi Kartı Borcunu Ödeyemedi, İsyan etti

Medyafaresi.com Özel Haber / Süheyl Uygur'un da eşi olan Sanatçı Burçin Orhon, kredi kartı borcunu ödeyemeyince bankadan gelen mesaja ateş püskürdü. Orhon, sosyal medyada paylaştığı durumda, ''Keyiften mi ödenmedi? İnsanlar kendilerini asıyor çaresizlikten." dedi.

Sanatçı Burçin Orhon Kredi Kartı Borcunu Ödeyemedi, İsyan etti

Cemre Durmuş / Medyafaresi.com Editörü

Sanatçı Burçin Orhon Bankadan gelen sesli uyarıyla kredi kartı borcunun ödenmesi isteğine isyan ett. ''Hesabımda Bin lira kaldı ''diyen yılların sanatçısı isyanını sosyal medyada şöyle duyurdu:

''Şaka gibisiniz. Maaşım size yatıyor. Çektiğim kredilerin geri ödemesi de sizde. Bugün sesli mesajda "kredi itibarınızın zedelenmemesi için" diyerek kredi kartı borcunu ödemediğimi söylüyorsunuz. Hiç bakmazmısınız hesaplara? İnsanlara? Keyiften mi ödenmedi?"

"Öncelikle siz kimsiniz ki benim ticari itibarımı zedeleyebileceksiniz. İkincisi, bu kadar zor süreçte ödenmeyen borca, sanki her şey normalmiş muamelesi yapacak kadar ne zaman duyarsızlaştınız. İnsanlar kendilerini asıyorlar çaresizlikten, siz sesli mesaj yolluyorsunuz."

"Sırf beni üzebildiğiniz kadar sizi üzebilmek için zengin olmak isterdim. Ama şunu yapacağım. Bu işler düzene girip Allahın izniyle borcum bitince SİZ DAHİL HİÇ BİR BANKAYLA çalışmayacağım. Biraz anlaşıyışlı olamayan bütün büyük şirketleri de sileceğim defterden. Ve rica ediyorum. Müşteri hizmetleri filan aramasın. Çözüm üretmeden aramanızda bir fayda görmüyorum. Sinir bozukluğundan başka. Ödeme sözü filan da veremem. Benim çalışabileceğim iş alanları tamamen KAPALI.''

Söz konusu banka Orhon'un bu mesajlarından sonra kendisiyle görüşmek istedi ama sanatçı kabul etmedi.

Sanatçı Burçin Orhon Kredi Kartı Borcunu Ödeyemedi, İsyan etti - Resim: 1